Echipaje de urgență în alertă la Timișoara, după ce mansarda unui bloc...

Echipaje de urgență în alertă la Timișoara, după ce mansarda unui bloc a luat foc. 29 de persoane evacuate FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un incendiu a izbucnit astăzi, la ora prânzului, la mansarda unui bloc de pe strada Matei Basarab din Timișoara. La fața locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere, două autoscări de lucru la înălțime, un echipaj SMURD și 26 de pompieri din cadrul ISU Timiș. De asemenea, la fața locului a intervenit o ambulanță SAJ, echipaje de poliție și jandarmi.

„La sosirea la locul intervenției, după efectuarea recunoașterii, s-a constatat ca incendiul se manifesta la un apartament de la mansardă, produs de la o instalație de climatizare, aflata in spațiul dintre plafon si acoperișul masardei. În prezent, incendiul este lichidat (a ars o suprafață de 10 metri pătrați formata din materiale combustibile ale plafonului si instalației de climatizare) si se lucreaza la îndepărtarea efectelor negative asupra instalațiilor si construcțiilor.


Au fost evacuate un numar de 29 persoane, dintre care patru minori. Nu au existat persoane care sa prezinte afecțiuni medicale rezultate in urma incendiului. Proprietara imobilului a fost evaluată medical la fața locului, deoarece a suferit un atac de panică. De asemenea, se acționeaza cu două ventilatoare pentru evacuarea fumului si gazelor la nivelul mansardei și etajului IV”, a transmis ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.