Finanțare pentru cultură din partea CJ Timiș. Ce buget a fost alocat

Finanțare pentru cultură din partea CJ Timiș. Ce buget a fost alocat

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a lansat programul de finanțări nerambursabile Tim Cultura 2021, care va include evenimentele din agenda culturală a județului. Intenția declarată a oficialităților este aceea de a materializa un proiect de succes, care să includă cât mai multe obiective cultural-turistice.


Proiectele pot fi depuse până în data de 9 iulie, după care va avea loc selecția acestora și comunicarea publică a rezultatului.

Agenda culturală din acest an își propune mai multe obiective, printre care susținerea și promovarea culturii tradiționale, a multiculturalității și integrarea culturii timișene în circuitul național și european, precum și sprijinul pentru  „Timișoara, capitală culturală europeană – 2023”. Finanțarea proiectului se face din bugetul local și este în valoare de 4.400.000 lei, proiectele urmând a fi derulate pe parcursul acestui an. Potrivit lui Alexandru Avram, directorul direcției de strategii, diplomație, comunicare și cultură din CJT, vor fi promovate acele acțiuni care au o pregnantă componentă culturală, un exemplu în acest sens fiind concertul de la peștera Românești, care aduce numeroși turiști și în zona rurală. Totodată, se dorește o mai intensă promovare a patrimoniului cultural local. Cei interesați pot obține detalii pe http://timcultura.cjtimis.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.