Florin Cîțu propune extinderea Aeroportului Timișoara: ne gândim la componenta cargo

Florin Cîțu propune extinderea Aeroportului Timișoara: ne gândim la componenta cargo

0
DISTRIBUIȚI

Premierul Florin Cîțu a anunțat că specialiștii analizează extinderea Aeroportului Timișoara, care are deja în lucru un nou terminal de pasageri, iar un altul în proiectare, și a dezvăluit faptul că este vorba despre componenta cargo, astfel încât zona să devină un punct important pentru transportatori.

Declarațiile prim-ministrului Florin Cîțu au fost făcute joi, la Timișoara.


Premierul a vizitat noul terminal de pasageri și, la conferința de presă care a urmat, a vorbit despre proiectele de viitor care vizează aeroportul din Banat.

„Acest mandat se axează pe investiții. Am fost să vedem noul terminal, este un lucru bun că se extinde. Ne gândim la componenta cargo, mă voi implica ca să facem acest proiect. Să facem o extindere pe viitor, la Aeroportul Timișoara. România trebuie să ajungă un hub pentru Europa”, a anunțat premierul Florin Cîțu.

În timpul vizitei de la Timișoara, premierul a vorbit despre un program amplu de investiții în drumurile județene și comunale din întreaga țară.

De asemenea, Florin Cîțu a mai anunțat că va sprijini comunitățile locale pentru a face investiții, dezvăluind faptul că specialiștii lucrează la o ordonanță de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.