Fonduri europene atrase de Aquatim în trei localități din Timiș

Fonduri europene atrase de Aquatim în trei localități din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

În data de 22 iunie, Aquatim a semnat contractul de lucrări „Execuție rețele de apă și canalizare Urseni, Moșnita Veche, Moșnita Nouă” cu Asocierea Valnel Construct S.R.L., Art Construct Timiș S.R.L., CVW Technologies S.R.L. Acest contract face parte din  „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020”(cod SMIS 2014+ 125651), din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) și are valoarea de 24.697.977,71 lei, fără TVA.

Obiectul contractului îl constituie execuția și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare în Urseni, Moșnita Veche și Moșnița Nouă.


În ceea ce privește rețelele de apă potabilă din cele trei localități beneficiare, acestea vor fi extinse cu circa 14 km. Rețelele de canalizare vor fi extinse cu 9,3 km și se vor construi 4 stații de pompare ale apelor uzate și o conductă de refulare de 2 km.

Durata de execuție a lucrărilor este de 24 de luni, urmate de 60 de luni perioada de garanție.

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020” are o valoare totală de 180 milioane de euro, din care 135,6 milioane de euro fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană, 30,4 milioane euro de la bugetul de stat, 3,2 milioane de la bugetul local și 10,8 milioane euro co-finanțare Aquatim.   Obiectivul este dezvoltarea unor sisteme durabile de alimentare cu apă și apă uzată în Timișoara și în 81 localități din județul Timiș.

Dr. ing. Ilie Vlaicu

Director General

Aquatim SA

Proiect cofinanțat  din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.