Plecări de pe banca tehnică a Fortunei Becicherecu Mic. Finalul de sezon...

Plecări de pe banca tehnică a Fortunei Becicherecu Mic. Finalul de sezon al echipei feminine a fost sub așteptări

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ACS Fortuna Becicherec’ Feminin / Facebook

Fortuna Becicherecu Mic s-a despărţit imediat după încheierea campionatului Ligii I la fotbal feminin de antrenorii Florin Pădurean şi Andra Vela.


Totuşi, cea din urmă îşi va continua activitatea în cadrul clubului în această lună, dar la cârma junioarelor U17.

„Odată cu încheierea campionatului, colaborarea dintre Fortuna Becicherecu Mic și antrenorii Florin Pădurean și Andra Vela a încetat. Alături de ei am obținut cele mai mari performanțe de până acum și vor fi mereu parte din familia noastră. Le mulțumim pentru toată dedicarea din ultimii ani și le dorim mult succes în proiectele viitoare!”, se arată în comunicatul clubului timişean.

Pădurean avea rolul de „principal” iar Vela „secund”. Cei doi au fost şi în staff-ul antrenorului Sorin Brîndescu, cel care a condus echipa feminină timişeană din elită până în decembrie 2020.

„Andra Vela va mai conduce echipa de junioare pe parcursul lunii iunie, când se desfășoară Campionatul Național de Junioare U17.

În perioada care urmează vom anunța planurile noastre de viitor și componența noului staff tehnic”, se mai arată în informarea Fortunei.

Fortuna a încheiat play-off-ul Ligii I doar pe poziţia a patra, deşi în sezonul regular se afla imediat în spatele campioanei „U” Olimpia Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.