Fortuna Becicherecu Mic se desparte de patru jucătoare importante

Fortuna Becicherecu Mic se desparte de patru jucătoare importante

0
DISTRIBUIȚI
Foto: fortunabecicherec.ro

Fortuna Becicherecu Mic a anunțat în această seară patru plecări foarte importante din lot la finele sezonului încheiat pe locul 4 în elită. Claudia Bistrian, Laura Rus, Cosmina Dușa și Nadejda Colesnicenco sunt jucătoarele care și-au încheiat contractele în Banat.


Claudia Bistrian (24 ani), titulară în toate partidele şi marcatoare a două goluri, va juca chiar în străinătate conform anunţului Fortunei şi astfel contractul jucătoarei de profil defensiv a fost reziliat.

Celorlaltor trei jucătoare le expiră contractele la finele lunii.

Laura Rus (33 ani) a fost principala marcatoare a Ligii I, ediţia 2020-21, cu 24 de goluri, marcând o dată şi în Cupă pentru timişence.

Cosmina Duşa (31 ani) a marcat şase goluri în cinci partide în play-off pentru Fortuna după ce a jucat mai puţin în prima parte a sezonulu iar moldoveanca Colesnicenco Nadejda (24 ani) a bifat 18 apariții și patru goluri pentru echipa din Becicherecu Mic.

Fortuna s-a despărţit totodată după acest sezon de antrenorii Florin Pădurean şi Andra Vela, cea din urmă va mai pregăti echipa U17 în luna iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.