Fugarul Lucian Boncu, capturat în apropiere de Roma. Carabinierii l-au ridicat și...

Fugarul Lucian Boncu, capturat în apropiere de Roma. Carabinierii l-au ridicat și pe Sorin Udrea, care-l însoțea

17
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop fugar Lucian Boncu a fost capturat, astăzi, de carabinieri în localitatea Latina, de lângă Roma. Acesta a fost ridicat în momentul în care s-a dus să-și depună actele pentru obținerea rezidenței. Boncu era însoțit de prietenul său, Sorin Udrea, liderul interlop care a plecat din țară în Italia, în 2016, înainte de sentința definitivă a Curții de Apel Timișoara care l-a condamnat la șase ani și opt luni de închisoare în dosarul de crimă organizată în care a fost inculpat.

Vă reamintim faptul că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că Udrea este cel care a ajutat-o pe fugara Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, să obțină acte de rezidență în Italia și că împreună cu Boncu au pus la cale o adevărată operațiune de decredibilizare și anihilare a procurorilor și polițiștilor care le-au făcut dosarele penale.


Lucian Boncu a fugit din țară vineri când a aflat că DIICOT a solicitat arestarea sa în dosarul în care a fost trimis în judecat pentru că a ordonat asasinarea jurnalistului Dragoș Boța, editorul șef al PRESSALERT.ro. Printre motivele invocate de procurori era și acela că Boncu se pregătește să fugă în Italia cu ajutorul lui Sorin Udrea.

Autoritățile italiene l-au reținut și pe Lucian Boncu și pe Sorin Udrea, aceștia fiind acum încarcerați și urmând să fie declanșate procedurile de extrădare.

 

17 COMENTARII

 1. Si cei de la vama care l au lasat sa treaca cand vor fi pedepsiti????De ce nu vedeti adevarata coruptie????Toata lumea stie ca se cerea cate 50 euro de persoana de catre DSP ca sa nu te inregistreze si bage in carantina dar culmea autoritatile nu stiu asta…Oare cat mai trebuie sa suportam coruptia asta politica????E bine daca reusiti sa ii aduceti si sa ii inchideti pe viata dar uitativa la adevaratii mafioti care sunt in uniforme si au putere politica.Romania trezestete!!!

 2. Off sarcii, dupa ce le a dat lui Pasca si lui Carin zeci de mii de euro acum nici pe goana nu pot sa stea! Oare ce o se decalare daca ii intreaba cineva despre prinisiunile facute de acesti Maestri?

 3. Pai ce făcuși d-le comisar Șandru, i-ai dat pe țeavă? Urmează Ștepanescu? Ai făcut 16le de acum 4 ani? Oita și polițistul Șandru Dragoș, devin stăpânii inelelor :)) V-au făcut fraierilor :))

 4. Felicitari Luci Boncu ai rezistat 3 zile z. Realitatea este ca a intrat la baie in benzinarie a rupt bariera ca nu a avut 50 centi sa plateasca si angajaii benzinariei au chemat carabinierii. Greu ocidentu

 5. Interesant e și faptul că i s-a permis ieșirea „pentru un telefon”.
  Oare polițiștii din IPJ,în momentul respectiv, nu știau ca urmează a fi arestat? Oare nu i s-a dat drumul cu bună știință din IPJ? DGA/DNA doarme bine?

 6. Multumim celor doi măscărici Pt animația și de 1 Iunie ! Felicitări ! Demnă de voi ! Dar bănuiesc ca e gata cu aceștia doi și cu aceasta joaca ! Categoric acum și acolo nu au atâtea pretentii și respecta poliția italiana ! Haideți sa fim și noi respectați ! Faptul ca au fost informatori au fost la rândul lor f informați și infiltrați in garda ! Ceea ce i a făcut acum sa ii bage pe toți in aceiași oala ! Ați arătat ca nu toți sunteți la fel dar dorim încheierea ! Și aici trebuie prinși și demascați toți care l- au susținut și financiar sa fuga ! Cei care au știut ca urmează sa fuga ! Ca vb aia doar nu a venit udrea după el … cineva la dus ! Prin câteva țării pana acolo !

 7. Ai dreptate Pascuale… Acești Maestri (cu m mic) care nu fac decât sa prosteasca oamenii ca dacă vor cotiza ei ii vor scăpa… Ha ha ha.. Sper ca și-au dat seama și cei pe care i-au fraierit ca asa zisele conexiuni cu judecatorii sunt minciuni și prosteli… Nici nu-și dau seama cât sunt de Mici… Sper ca vor primi și ei răsplata prostelilor….

  • La fel cum a avut și act de identitate personal cu care a trecut pe la Vămii ! Pe control judiciar actele stau la poliție nu in sertar acasă !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.