Galeria alb-violetă, reactivată la o competiţie juvenilă. ASU Politehnica luptă pentru Cupa...

Galeria alb-violetă, reactivată la o competiţie juvenilă. ASU Politehnica luptă pentru Cupa de Vară Ghiroda VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Foto. Leczki Jozsi

Aproape un sezon şi jumătate fără suporteri în tribune a fost de ajuns. Dacă la seniori stagiunea s-a încheiat, ASU Politehnica a avut parte de susţinerea fanilor la o competiţie juvenilă de lângă Timişoara. Atmosfera de meci mare a fost întâlnită la Ghiroda, acolo unde generaţia 2006 alb-violetă luptă pentru Cupa de Vară.

Suporterii timişoreni i-au încurajat pe junii pregătiţi de Cristian Gălan, „secundul” lui Dan Alexa, în derby-ul cu UTA de vineri la categoria U15, joc încheiat cu scorul de 3-3 în faza grupei.


La final, puştii au avut parte de o bucurie în faţa galeriei ca la meciurile celor mari. S-a jucat fără probleme cu spectatori în contextul relaxărilor din ultima perioadă.

ASU Poli s-a impus apoi în semifinale, la limită în faţa gazdelor, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, care s-au bucurat şi ei de aportul publicului local. Iar astăzi, de la ora 15.00 alb-violeţii dispută finala cu CSS Craiova. Meci care va avea loc tot pe arena „Emilian Pavel” din Ghiroda. O festivitate de premiere va fi organizată în jurul orei 16, imediat după acest duel.

Cupa de Vară Ghiroda, reluată după pandemie, se află la ediţia a III-a, şi a suscitat un interes mare nu doar din partea grupărilor din zona de vest. Competiţia organizată de ghirozeni s-a disputat în două weekend-uri, pe două terenuri, cel din Ghiroda şi cel din Covaci (fostul stadion al Forunei din localitate) şi pe mai multe categorii de vârstă: pentru copii născuţi în 2008, -10, -12, -14 (primul weekend), respectiv 2006, -09, -11, -13, cel din urmă. Printre participante s-au numărat: CSC Ghiroda, Galaxy Timişoara, CSS Craiova, Progresul Pecica, LPS Bihor, UTA, Atletico Arad, Academia Brosovski, Viitorul Arad, Juventus Tim., ASU Politehnica, LPS Banatul, U Cluj, Sporting Cluj, Ripensia, Kinder Sângeorgiu de Mureş, CSS Lugoj, Celta Braşov sau AS Roma Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.