Ghișeele de înmatriculare definitivă în circulație de la Timișoara, încă închise după...

Ghișeele de înmatriculare definitivă în circulație de la Timișoara, încă închise după arestarea a polițiștilor din cadrul SRPCIV

0
DISTRIBUIȚI

Pentru încă o zi, programul SRPCIV – Compartimentul Înmatriculare și Evidență a Vehiculelor Rutiere Timișoara este dat peste cap în urma arestării preventive a nouă polițiști care lucrau în cadrul instituției.


Cum biroul a fost închis luni și marți din cauza anchetei de corupție, autoritățile au încercat să rezolve cerințele celor care au fost afectați. Astfel, cei care au avut programare luni pentru numerele roșii au fost invitați să vină azi la Înmatriculări, în timp ce pentru cei care aveau programare marți a fost rezervată ziua de joi.

„Joi, 17 iunie, vor fi preluate documentele în vederea eliberării autorizațiilor provizorii de circulație (numere roșii) pentru persoanele care au avut programare marți, 15 iunie și joi, 17 iunie. Programările pentru vineri, 18 iunie, rămân neschimbate. Pentru a evita aglomerația la ghișeu, rugăm ca cei care au rezervare să se prezinte la ora înscrisă în programare”, a transmis Prefectura Timiș.

De asemenea, autoritățile au anunțat că ghișeele de înmatriculare definitivă în circulație rămân, deocamdată, închise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.