Hoț prins de două ori în flagrant în nici o zi de...

Hoț prins de două ori în flagrant în nici o zi de polițiștii din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Două furturi în mai puțin de 24 de ore, este isprava unui bărbat de 39 de ani, care a ajuns în arestul Poliției.

Agenții Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați, sâmbătă, cu privire la faptul că în jurul orei 11:20, o persoană necunoscută a pătruns în incinta farmaciei pe strada Piatra Craiului de unde a sustras mai multe produse în valoare 460 de lei și profitând de neatenția angajaților a părăsit incinta fără să achite contravaloarea produselor.

În urma verificărilor efectuate, la scurt timp polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei.


Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Ulterior, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au surprins în flagrant delict același bărbat, care în jurul orei 03.35 a pătruns prin forțarea ușii de acces în incinta altei societăți comerciale de pe strada Aleea Hotinului, de unde a sustras mai multe produse cosmetice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

„Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.