„Împreună pentru viață”, concert caritabil pentru cadrele medicale care luptă cu pandemia

„Împreună pentru viață”, concert caritabil pentru cadrele medicale care luptă cu pandemia

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul acestei săptămâni, la Timișoara va avea loc un concert caritabil în sprijinul cadrelor medicale din oraș care au luptat cu pandemia, sub genericul „Împreună pentru Viață“. Evenimentul va avea loc vineri 25 iunie, de la ora 20, la Porto Arte, iar pe scenă se vor afla membrii trupei Vest Phoenix Cover și invitații lor.

„Evenimentul este dedicat tuturor cadrelor medicale care au înfruntat această boală cruntă care ne-a lovit.


Concertul este dedicat și tuturor fanilor noștri care de fiecare dată au susținut această idee, formația Phoenix și tinerele talente. Concertul de anul acesta este la a doua ediție și sperăm să facem și pe viitor evenimente de amploare care să arate spiritul Timișoarei și al trupei Phoenix care se apropie de 60 de ani de existență“, a spus Titi Dragomir, liderul formației Vest Phoenix Cover.

Cu ocazia aniversării a cinci ani de existență Vest Phooenix Cover, melomanii au avut parte de o revistă care marchează principalele momente ale istoriei trupei. Formația a luat ființă în 15 octombrie 2013, la inițiativa lui Titi Dragomis, Lajos Varadi și a regretatului Lică Dolga, în urma unei discuții purtate cu Nicu Covaci, despre ideea de a înființa o formație care să promoveze atât artiști locali, cât și tinere talente, primind astfel dreptul de a cânta piese din repertoriul Phoenix. Astfel, primul concert de consacrare a nou – înființatei formații a fost susținut în incinta Clubului 30, în data de 20 februarie 2014. De-a lungul anilor formația a promovat o serie de tinere talente și a lansat și un imn compus pentru cei de la Timișoara Bikers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.