Incendiu pe Calea Buziașului din Timișoara, la o companie multinațională. Sute de...

Incendiu pe Calea Buziașului din Timișoara, la o companie multinațională. Sute de persoane au fost evacuate UPDATE Amendă pentru companie

0
DISTRIBUIȚI

Un incendiu a izbucnit astăzi în subsolul unei hale de producție și depozitare produse finite elemente automotive aflat pe strada Siemens din Timișoara, conform ISU Timiș. Incidentul a fost anunțat prin 112, puțin după ora 16.30.

„În urma informațiilor primite, s-a dispus alertarea Detașamentului 1 si 2 Timisoara care s-au deplasat la locul intervenției cu trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și autoscara S42 din cadrul Detașamentului 2.


Din primele informații, s-au autoevacuat un număr de 334 de persoane. De asemenea, preventiv au fost evacuate încă 306 persoane dintr-o hală alăturată. Evenimentul este în dinamică. Au fost cerute in sprijin, ventilatoare (Det 2), autospeciala CBRN, autospeciala de stingere Cobra (Det 2). La fața locului sunt un număr de trei ofițeri și 24 subofițeri. Pentru coordonarea intervenției a fost activată grupa operativă”, a transmis ISU Timiș.

UPDATE Reprezentanții ISU Timiș au transmis că în urma incendiului au ars materialele combustibile ale conductorilor electrici și s-a deteriorat o țeavă ce transporta agent termic. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Inspectorii din cadrul inspecției de prevenire au aplicat o sancțiune contravențională în cuantum de 5.000 lei pentru exploatarea instalației electrice și echipamente în condiții necorespunzătoare care au condus la producerea unui incendiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.