Interlopul Radu Novac, zis „Jack”, reținut din nou pentru trafic de cocaină...

Interlopul Radu Novac, zis „Jack”, reținut din nou pentru trafic de cocaină UPDATE Decizia instanței

9
DISTRIBUIȚI

Radu Novac, zis „Jack”, unul dintre membri importanți ai grupării de trafic de cocaină a lui Lucian Boncu după ce a fost om de încredere a lui Sorin Udrea, a fost reținut, ieri, din nou, de DIICOT. După ce i-a fost percheziționată locuința, „Jack” a fost dus la București pentru a fi audiat la sediul structurii centrale a procurorilor anti-mafia. Conform informațiilor, „Jack” a continuat să vândă cocaină, în ciuda faptului că era trimis în judecată în două dosare de trafic de droguri de mare risc.

„Jack” este judecat la Tribunalul București într-un alt dosar al DIICOT structura centrală în care Lucian Boncu l-a „sifonat”, recunoscând că i-a fost furnizor de cocaină, asta după ce Boncu împreună cu Ioan Nasleu, fostul consilier personal al primaului Nicolae Robu, chefuiau împreună.

În dosarul grupării Boncu, în primă instanță, Radu Novac a fost  găsit vinovat de săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc (două acte materiale) și de deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu (opt acte materiale) și condamnat la șase ani de închisoare.


„Jack” este, de asemenea, cercetat într-un alt dosar al DIICOT în care este acuzat de trafic de migranți.

Radu Novac urmează să fie prezentat, astăzi, cu propunere de arestare preventivă instanței.

UPDATE Tribunalul București a decis, astăzi, arestarea pe 30 de zile a lui Radu Novac pentru trafic de droguri de mare risc. Decizia nu este definitivă putând fi contestată la Curtea de Apel București.

9 COMENTARII

  1. ce fatza are si cioara asta ,…..mare mafiot te caci pe tine de ras …nici traficantii nu mai sunt cum erau ..astia zici ca sunt scosi din revista Urzica

  2. Silence, bah baiatule! Ca si io pot sa cred despre tine ca nu esti decat o fetita speriata de bombe care-si varsa frustrarile pe-aici sub nick name-ul fake „Costea”! Ca urmare—Silent!

    Esti doar un fatalau obosit, frustrat, care probabil ai lins si tu putin ciorapii fatalailor astora care fug acum ca sobolanii…disperati ca dupa ce-au dat o caruta de bani avocatilor, hatz, i-au capturat baietii destepti din Servicii! :-)))) Bravo, baieti! Stiam io ca sunteti smart! I love you all 🙂
    S-au distrat si ei putin cu voi, au intins elasticul, voi ati muscat si v-au tras inapoi :))) asa..lejer, stand cu picioarele pe birou si tragand din trabuc :)) nu din altceva! Voi sunteti filme de comedie pt ei, saraciloooor! :)))
    Au vrut sa para ca, sanchi, v-au scapat si voi ati lins acadeaua si-ati muscat momeala! :-)))) Si-acum au 3 dintr-o…lovitura!
    Imi cumpar un profiterol, popcorn si cred ca merge si-un Pepsi pt serialul asta, ca pare misto ;-)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.