Ioan Nasleu, șantaj cu sprijinul unui interlop din gruparea Boncu: ”Când...

Ioan Nasleu, șantaj cu sprijinul unui interlop din gruparea Boncu: ”Când te prind pe drum te violez. Te iau din casă. Șoarecule, când te prind, îți f.. copilul în cur”

10
DISTRIBUIȚI

Ioan Nasleu, fostul director de la Piețe SA, s-a folosit de serviciile unui interlop din gruparea lui Lucian Boncu pentru a-i determina pe cei doi angajați pe care-i considera ”trădători” să demisioneze după ce aceștia au refuzat în ciuda amenințărilor transmise de fostul consilier personal al lui Nicolae Robu. Conform probelor adunate de anchetatori, în după amiaza zilei, de 31 decembrie 2020, Nasleu a luat legătura pe Whatsapp cu un contact din agenda sa telefonică, salvat Bogdan Băbuț. Acesta a angajat al firmei de pază patronată din umbră de liderul interlop Lucian Boncu, SPI Security.

Bogdan Băbuț este unul dintre cei trei care, în noaptea de 1/2 iunie 2018, au trecut pe lângă mașina incendiată a jurnalistului PRESSALERT.ro, Dragoș Boța, și s-au distrat spunând că au dat foc ”mafioții ăștia din oraș”. Ulterior, Băbuț a fost condamnat cu suspendare pentru cămătărie și șantaj. Ulterior, în mai 2020, Băbuț a comentat la o postare în care fostul primar Nicolae Robu ataca jurnaliștii, chiar de Ziua Libertății Presei, susținându-l cu mesajul ”în ziua de azi Ziariști sun procurori sunt specialiști și sunt judecători ! Pacat de orașul asta ca ne distruge presa cu minciuni și invidie doar cei care ii pupa undeva aia sunt drepți ! Felicitari domnule primar pentru tot ce ați făcut in acest oraș chiar ați realizat multe proiecte felicitari !”.

După ce Nasleu a discutat cu Băbuț timp de 40 de secunde, fostul director de la Piețe SA i-a trimis mesaj scris ”înjuro.


E amanta. Cu Marius”. Imediat, Băbuț i-a răspuns ”OK mă duc să iau o cartelă”. Au continuat indicațiile lui Nasleu – ”după trebuie paleta amantul. Ma urmaresc. La Pietar (…) Simon- Pe ea și înjuri. Că are bărbat””. În noaptea de revelion, la 23,57, Nasleu i-a scris interlopului ”Ai sunat?”, iar acesta i-a răspuns ”Ți-am spus că după 12 vine ăla la mine că trebuie să steie acasă și sună”.

În telefonul lui Nasleu, au fost descoperite două înregistrări video care dovedesc că Băbuț a îndeplinit misiunea primită de la Ioan Nasleu până în dimineața zilei de 1 ianuarie 2021. În una dintre filmări se vede cum a fost apelat numărul de telefon al angajatei de la Piețe SA și se aude cum un bărbat îi spune ”Ștefania, curva lui Marius, f…-ți rasa mătii să-ți f…, când te prind pe drum de violez”, după care persoana apelată a închis. Când a fost sunat Marius Ștefoni, amândoi bărbați l-au amenințat pe acesta. ”Alo! Fu..-ți rasa mătii să-ți f.. Mariuse, când pun mâna pe tine te desființez! Băga-mi-aș p…a în morții mătii cu îmbârligăturile lui măta care le faci tu și cu cheile tale! Lasă că pun eu mâna pe tine. Fu..-ți nația mătii! Te iau eu din casă! Fu…-ți Paștele mătii să-ți f… Șoarecule, când te prind, îți f.. copilul în cur, băga-mi-aș pu… în măta. Fu…-ți nația mătii să-ți f…! Lasă că te prind eu pe tine! Te f.. eu în cur! Băga-mi-aș pu… în rasa ta să-mi bag și-n familia ta! Lasă că pun eu laba pe tine!”, i-au spus cei doi angajatului.

 

 

 

10 COMENTARII

 1. Rahat de justitie la Timisoara.
  Le da pedepse cu suspendare la bomvardierii astia.
  Bravo stimati judecatori si procurori datorita hotararilor voastre a ajuns tara plina de astfel de haimanale.
  Dati mai departe pedepse simbolice.

 2. Nu mai umflati toti infecti asta nu e interlop vinde morcovi in goroc la piata e un papagal marunt a vrut sa se afirme si acuma pica lake asa cum si este un mare lake ia capace dupa prin birturi pacanistu asta mic si obosi e vai curu lui o flecma ii dai si plange asta nu e interlop e sageata bogdanel al mic cu tot cu fratesu 2 zici mafioti da saraci nau o chiftea in stomac tot in chirie stau

 3. In poza , omul pare a fi pitic , persoana cu handicap .
  Tinand cond ca are o condamnare cu suspendare , urmatoarea va fi cu executare .
  Practic l-a nenorocit Nasleu .
  Tare cred ca cel f… in cur va fi chiar el .

  • De aici și legătură între ei, asta era șeful la piețe și asa l-a racolat în gașcă.
   Toți grei, toți pietari și luptători de elită s-au adunat sa sperie o femeie, ce planuri bolnave, se întâlneau noaptea ca niște pizd3 și sunau cu nr necunoscut și înjurau oameni și labarul șef suna sa întrebe dacă au înjurat cu spor sau nu, altfel nu mai pupau mese în piață, baga embargoul în mesele de piață.

 4. No iar se duc alcoolisti cu acoliți după ei ! Ei săraci cred ca se afirma și ca o sa beneficieze de ceva susținere ! Poate ina promis Nasleu un loc in piețe sa își vândă lubenița dar între timp … shit happen Naslau nu mai e piețar !

 5. Ținea alcoolistul filmările in telef de 6 luni … mare trofeu Ba poponarule ! Mare ! Doar sa te lauzi tu când ești beat i ai tras și pe centralisti ăștia !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.