Liberalii timișeni, critici la adresa USR PLUS după ce partenerii au cerut...

Liberalii timișeni, critici la adresa USR PLUS după ce partenerii au cerut excluderea lui Nicolae Robu din PNL

2
DISTRIBUIȚI

Partidul Național Liberal a răspuns cu „înțepături” la adresa partenerilor de guvernare națională și locală, după ce USR-PLUS Timiș a cerut excluderea din partid a fostului primar Nicolae Robu, după ce acesta a folosit cuvinte grele la adresa unor oameni de cultură din Timișoara.

Punctul de vedere exprimat de domnul Nicolae Robu a fost unul personal, nu din calitatea de membru al Partidului Național Liberal.


Astfel, PNL nu se poate implica în gestionarea aspectelor care țin de viața și activitatea privată, așa cum suntem siguri că se întâmplă și la USR-Plus. Le atragem atenția colegilor de la USR-PLUS că solicitarea lor ca un membru de partid să fie dat afară din PNL este cel puțin ciudată. PNL nu și-a permis niciodată să le ceară colegilor din USR-PLUS să elimine un membru de partid chiar dacă au existat cazuri în care atacurile la adresa liderilor PNL Timiș și chiar la adresa premierului Florin Cîţu, au fost de o virulență extremă, depășind cadrul civilizat al unui dialog politic onest. Ne delimităm de limbajul extremist si violent indiferent de zona politică din care face parte cel ce îl enunță și considerăm că primul pas către un discurs public curat și respectuos este renunțarea la manipularea opiniei publice prin solicitări politicianiste și asocieri forțate. În mai multe rânduri, membri USR au instigat la ură și chiar au desfășurat activități la limita legii fără ca aceștia să fie excluși din partid”, a transmis PNL Timiș.

2 COMENTARII

    • Robu poate sa critice cit îl tine puterea, insa nu facind parte încă într-un grup aliat. Cel puțin NU în mod public! Tine de o minimă regula de echipă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.