Andreea Răducan, ambasadoarea UVT Liberty Marathon 2021. Competiţia de alergare e programată...

Andreea Răducan, ambasadoarea UVT Liberty Marathon 2021. Competiţia de alergare e programată în luna septembrie

0
DISTRIBUIȚI

Singurul maraton organizat de o universitate din ţară e programat pe 26 septembrie iar ambasadoarea evenimentului din acest an e Andreea Răducan. Fosta mare gimnastă va semna medalia oferită alergătorilor care parcurg o cursă în cadrul UVT Liberty Marathon 2021.

Maratonul UVT are sloganul „Dare to run” şi se va afla la a patra ediţie, având „menirea de a cultiva ideea de libertate prin sport, prin sănătate și prin cultivarea unui spirit independent”.


Campioană olimpică la Sydney şi multiplă campioană mondială şi europeană, Andreea Răducan se alătura în rolul de ambasador colegelor mari sportive care au avut acest rol în anii trecuţi: Constantina Diță (2018), Simona Amânar (2019), Camelia Potec (2020). UVT Liberty Marathon 2021 are stabilite curse de la 2 la 42 km.

„Am trăit astăzi o mare bucurie și am simțit din nou sentimentul de libertate și de împlinire pe care îl am întotdeauna când văd că sportul este la el acasă la Universitatea de Vest din Timișoara. Pentru că Andreea Răducan este Alumna UVT și pentru că a devenit Ambasadoare UVT Liberty Marathon la ediția din acest an, am fost onorat să-i spun „Bine ai venit acasă, Andreea!”, a spus Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Cu această ocazie a fost lansat şi site-ul competiţiei: libertymarathon.uvt.ro/, care vine cu mai multe informaţii de ordin sportiv şi medical. Înscrierile la maraton încep de azi. Pe baza informațiilor disponibile acum, evenimentul va putea găzdui onsite 500 de persoane (înscrise la cursele cronometrate), iar ceilalți alergători vor putea transmite online dovada alergării. Orice actualizări privind numărul de participanți onsite va fi comunicat în timp util tuturor persoanelor înscrise și celor interesate să se alăture evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.