Liderul PSD Timiș, dublu atac după declarațiile premierului în scandalul Colterm. De...

Liderul PSD Timiș, dublu atac după declarațiile premierului în scandalul Colterm. De ce îi acuză pe Cîțu, Fritz și Nica

1
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, i-a atacat dur pe liberali și useriști după ce premierul Florin Cîțu a anunțat că nu va da bani pentru cumpărarea certificatelor pentru CO2 de către compania de termoficare Colterm SA.

”Premier în funcție şi candidat la funcția de preşedinte al PNL, Cîțu a venit în Timiş la pescuială de voturi, l-a criticat pe Dominic Fritz, primarul Timişoarei şi “partener” de coaliție, pentru că a solicitat prea târziu ajutor financiar guvernamental pentru falimentara Colterm şi pentru că nu a cerut sprijin guvernamental concret pentru problema migranților”, a constatat deputatul.

Pesedistul a fost nemulțumit de faptul că premierul ”a rostit aceste critici avându-l alături pe nimeni altul decât pe preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, liderul administrației publice județene, cel care se lăuda public în urmă cu o lună că a „rezolvat“ cu premierul problema unui ajutor guvernamental pentru Colterm.


Că Dominic Fritz este un novice in administrația publică ne-am convins cu toții; că primarul Timişoarei este doctor în habarnism atunci când este obligat să rezolve probleme concrete a devenit, din păcate, o certitudine care va îngropa Timişoara în următorii 3 ani. Dar ceea ce este trist şi grav este cinismul şi indiferența domnilor Cîțu şi Nica față de problemele reale ale timişorenilor. Ei preferă, într-un calcul politicianist meschin, să îl lase pe Dominic Fritz să se facă de râs în intreaga țară, chiar dacă acest lucru măreşte riscul ca timişorenii să rămână fără căldură şi apă caldă şi ne lasă cu un număr periculos de mare de migranți în localitate”.

Concluzia pesedistului a fost că toți trei sacrifică Timișoara pentru calculele lor politice. ”Florin Cîțu sacrifică Timişoara condusă de un userist pentru a le face pe plac primarilor liberali, de voturile cărora depinde la Congres. Alin Nica sacrifică Timişoara condusă de un userist gândindu-se că PNL va putea câştiga Primăria Timişoarei peste 3 ani. Dominic Fritz sacrifică Timişoara din neştiință şi ignoranță managerială şi administrativă. Ce vină au totuşi timişorenii, obligați să asiste de pe margine la acest spectacol politic jalnic, cu 3 protagonişti mincinoşi, cu agende personale ascunse, cu interese care nu au nimic în comun cu problemele reale ale Timişoarei ?”, a scris Simonis pe pagina sa de Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.