Lucian Boncu, anul trecut, despre fuga la Sorin Udrea: ”Eu nu plec...

Lucian Boncu, anul trecut, despre fuga la Sorin Udrea: ”Eu nu plec de aici!”. Cine este judecătorul despre care spunea ”nu mai găsești așa om”

6
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop Lucian Boncu susținea, anul trecut, în luna aprilie, că nu vrea să fugă la prietenul său, Sorin Udrea, cel care și-a luat tălpășița înainte de condamnarea definitivă în dosarul DIICOT în care era anchetat și care și-a făcut un titlu de glorie că nu execută pedeapsa de șase ani în închisoare, în România. Într-o discuție interceptată de DIICOT, Lucian Boncu comenta dezvăluirile PRESSALERT.ro despre legăturile sale cu Udrea și sprijinul acestuia dat Alinei Bica pentru a obține rezidența în Italia ”Știu io de ce  a dat-o cu Udrea. Că, că, ca și cum ar, s-ar gândi că poate vreau să fug la Udrea. Nimic mai fals! Eu nu fug niciunde d-aicea! Eu nu plec de aici”. Vă reamintim că Boncu a fost prins în Italia împreună cu Sorin Udrea și Ionuț Moacă, în localitatea Latina, după ce a fugit când a aflat că procurorii cer, din nou, arestarea sa pentru că a ordonat asasinarea jurnalistului Dragoș Boța, editorul șef al PRESSALERT.ro.

În aceiași discuție, liderul interlop avea numai cuvinte de apreciere la adresa judecătoarei Adriana Stoicescu, cea care judeca dosarul traficului de cocaină al grupării Boncu.


Discutând despre solicitarea de rearestare a sa în acel dosar, Boncu a explicat că ”Adriana săraca o fost, o fost pusă în, în fața faptului împlinit! Ea-i o femeie… N-am! Na! Ca judecător nu mai găsești așa om! Nu , n-o să mai găsești! Omu’ integru! Ai greșit (…) te arde, n-ai greșit, nu te arde (…) Deci nu se lasă influențată de nici-o sferă. Știi? Nici politică, nici. De nici-o parte. Femea-i corectă”. Lucian Boncu i-a explicat interlocutorului său că ” corectitudinea ei pe mulți deranjează! și corectitudinea în general cam deranjează! Când spui hai să zicem adevărul nu prea le place la oameni. Și asta e, uită, asta se vede… Io, dinu punctul meu de vedere, tot respectu pentru femeia…”.

După ce a fost condamnat la 12 ani și o lună în dosarul traficului de cocaină și s-a dispus confiscarea apartamentului folosit pentru consumul de droguri de către judecătoarea Adriana Stoicescu, Lucian Boncu a declarat că este ”O sentință aberantă, lipsită de orice temei juridic, nejustificată, atâta timp cât eu nu am făcut altceva decât să-mi consum viciul pe banii mei, în casa mea, neexistând vreun prejudiciu sau vreo parte vătămată, în urma activităților mele. Susțin sus și tare ca este o sentință care, mai mult, seamănă cu o execuție de tip comunist. Și-au dorit să mă vadă distrus. (…) ”în 2021, când toata lumea țipă după dreptate, noi am desființat Secția Specială pentru a da drumu’, din nou, la abuzurile procurorilor și a judecătorilor”.

 

6 COMENTARII

  1. Schizofrenic ! Dubla personalitate ! In funcție de cum ii convine ! Când ești cu el ești drept când ești împotriva lui ești fals ! Dar bine-nțeles când ești cu el trebuie sa fii sclavul lui sa faci doar ce i convine lui ce îți ordona sa dansezi după melodia lui ! Dacă nu ai același idei te face terci ! Faptul ca i au fost respectate toate drepturile ca sa își demonstreze nevinovația a avut impresia și ca a reușit sa păcălească judecătoarea ! Ca nu a primit ce și a dorit e de vina judecătoarea ! Doar drogații tai te cred și ai reușit sa le umbli la creier!

  2. El este un barbat asumat el nu a facut nimic nu stie nimic , este un om bun doar ca se drogheaza pana se caca pe el la propiu , exista tot felul de fotografii prin oras cu el cacat la cur. In final a fugit in Italia nevinovatul asta sa se cace si pe Udrea , noroc ca au chemat receptionerii politia ca umplea tot hotelul ala de fecale de porc .

  3. Boncu asta cred ca sufera de retard, ba e una, ba e alta, ba e mafiot, ba e victima și se *acă pe el. Idiotul asta și-a urmărit doar interesul, îl bârfește pe Udrea, el știe toate șmenurile lui Udrea, nu vrea sa fuga, pentru ce sa fuga la Udrea, asta pana a realizat ca nu mai are scăpare și de ce sa nu-l tragă și pe Udrea după el, de ce nu și-ar mai lega încă un prieten!? Și retardatul fuge la Udrea intr-un final, făcându-i și acestuia probleme, dar ce contează atâta timp cât pentru retardat era bine, de ce sa nu-și mai lege încă un prieten?! Idiotul asta și-a legat toți prietenii, le-a făcut manevre și pe urma s-a victimizat ca sa nu se prindă fraierii.
    Pana merge la pușcărie va avea grija sa-i lege pe toți.

  4. Pana și a băgat Udrea coada și s a agățat ca dacă iese bine in capul lui e și el achitat dacă iese rău cade boncu ! Gen și a trimis Grasu la înaintare ! Totul e bine când ai grasul tău !‍♂️Sau prostul tău mai bine zis !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.