Maraton rural de vaccinare anti-COVID cu ser de la Pfizer și Johnson&Johnson,...

Maraton rural de vaccinare anti-COVID cu ser de la Pfizer și Johnson&Johnson, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-698354409">

„10 pentru sănătate” se numește maratonul de vaccinare care va avea loc sâmbătă, 26 iunie, și duminică, 27 iunie, în zece comune din Timiș.

Prefectul Zoltan Nemeth a anunțat, azi, că patru echipe mobile de vaccinare arondate centrelor din Timișoara, două echipe mobile ale Spitalului Militar, echipa mobilă a centrului de vaccinare din Lugoj și trei echipe mobile de voluntari vor administra vaccinuri anti-covid produse de Pfizer și Johnson&Johnson.

Maratonul rural de imunizare se va desfășura în următoarele comune din județ: Curtea – la dispensar; Fârdea – la dispensar;  Pietroasa – la Școala Gimnazială; Tomești – la Casa de Cultură Colonia Fabricii; Jamu Mare – la Centrul Medical Jamu Mare; Lenauheim – La Căminul Cultural; Saravale – la Căminul Cultural; Știuca – la Căminul Cultural; Șandra – la Căminul Cultural și Tormac – la Căminul Cultural.

Echipele mobile de vaccinare vor fi prezente în localitățile mai sus menționate în intervalul orar 10:00 – 18:00, la finele săptămânii viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.