Peste 200 de rable, ridicate de polițiștii locali de pe străzile din...

Peste 200 de rable, ridicate de polițiștii locali de pe străzile din Timișoara de la începutul anului

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara duce lipsă serioasă de locuri de parcare. Pe lângă faptul că nu avem suficiente asemenea locuri, unii timișoreni își parchează cu lunile sau chiar cu anii mașinile vechi, defecte, pe care nu le mai folosesc în fața caselor sau a blocurilor. Reclamațiile la Poliția Locală nu încetează să apară.

Reprezentanții instituției au declarat pentru pressalert.ro că de la începutul acestui an au fost înregistrate în baza de date a Poliției Locale Timișoara nu mai puțin de 359 de autovehicule abandonate sau fără stăpân, atât în urma sesizărilor de la cetățeni cât și în urma constatărilor din teren ale polițiștilor locali.

În cazul a 216 dintre ele s-a luat măsura ridicării lor de pe domeniul public de către proprietari ca urmare a somațiilor și demersurilor efectuate de polițiștii locali.


Alte 86 de autovehicule din această categorie au fost ridicate de către polițiștii locali împreună cu lucrătorii de la SDM.

„Poliția Locală reamintește că, potrivit Legii 421/2002, un autovehicul trebuie să fie nemișcat dintr-un loc de cel puțin șase luni pentru a putea fi demarate procedurile de verificare, somare a deținătorilor și ulterior ridicare a autovehiculelor de pe domeniul public al municipiului Timișoara. Cetățenii pot sesiza astfel de situații la adresa contact@politialoctm.ro  sau la numerele de telefon 0256.246.112 sau 0256.968”, ne-au declarat reprezentanții Poliției Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.