Maryliss pregătește albumul de debut: „Perioada de pandemie a fost un prilej...

Maryliss pregătește albumul de debut: „Perioada de pandemie a fost un prilej bun de a mă concentra pe muzică“

0
DISTRIBUIȚI

Solista Maryliss pregătește intens albumul ei de debut și revine în fața melomanilor, cu un concert care va avea loc sâmbătă 26 unie, de la ora 20, la The Ranch din Gărâna, unde alături de ea vor mai fi prezenți și Silviu Dan Iliescu – chitară, Andrei Ghilea -Bas și Adi Dolea-Cajon.

„Perioada de pandemie pentru mine a fost un prilej bun de a mă focusa pe muzică, de a scrie și de a pune la punct multe idei muzicale pe care le aveam începute. Am așteptat cu sufletul la gură reluarea concertelor, atât eu cât și colegii mei, drept urmare am stabilit deja câteva concerte ce urmează ar fi anunțate în perioada următoare. Primul concert va fi la The Ranch în Gărâna, o locație pitorească, numai bună pentru o prima cântare după o perioda lungă de un de zile. Planuri de viitor am foarte multe, unul dintre ele fiind și finalizarea primului meu album, până la sfârșitul acestui an”, spune Maryliss.


Maryliss a absolvit Școala Populară de Artă din Drobeta Turnu Severin și s-a stabilit apoi la Timișoara.


A participat la diverse evenimente și concursuri muzicale, inclusiv „Vocea României”, sezonul 6 (2O16), unde a ajuns până în faza semifinalelor. Pe numele ei adevărat Maria Avramescu, Maryliss a debutat în 2016, cu piesa „Nu renunța”, și de-a lungul anilor a avut mai multe colaborări și single-uri care s-au bucurat de apreciere din partea melomanilor.

„Inspirația îmi vine din suflet din adâncul inimii mele, din propriile experiențe și trăiri. Aștern cu drag tot ce simt pe note. Sunt o persoană introvertită deși nu ai zice asta, iar acesta este felul meu de a mă regăsi și de a mă descărca, prin muzică. Scriind, mă detașez de tot și mă refugiez în lumea mea, unde totul este posibi și este posibil totul, ține doar de noi, de atitudinea și de credința noastră”, ne-a declarat solista în cadrul unui interviu pe care îl puteți citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.