Migranți cu colaci de salvare în mijlocul Dunării, salvați de polițiștii de...

Migranți cu colaci de salvare în mijlocul Dunării, salvați de polițiștii de frontieră

0
DISTRIBUIȚI

Patru migranți în pericol de înec, au fost salvați de polițiștii de frontieră. Incidentul a avut loc în timp ce zona era vizată de o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică. Agenții din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Gîrla Mare, judeţul Mehedinţi, aparținând de ITPF Timișoara, au depistat patru cetăţeni străini care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, traversând Dunărea ilegal.

„În data de 26.06.2021, în jurul orei 19.30, echipajul ambarcațiunii MAI 4102 de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Gîrla Mare – județul Mehedinți, pe timpul desfășurării misiunii de supraveghere, a observat, cu ajutorul aparaturii de observare, pe direcția km.


flv. 854,5 – zona Izvoare, o ambarcațiune gonflabila de mici dimensiuni în care se aflau două persoane și alte două persoane plutind cu ajutorul unor colaci de salvare pe fluviul Dunărea, aceștia făcând semne disperate, fiind în pericol de înec. Imediat, echipajele mobile au intervenit cu operativitate, în ciuda condițiilor meteo nefavorabile (cod portocaliu de instabilitate atmosferică). Grupul de persoane, format din patru adulţi a fost adus în siguranță la mal si condus la sediul sectorului pentru verificări”, au anunțat reprezentanții Poliției de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că cei patru bărbați sunt cetăţeni din Siria, Turcia și Irak, cu vârste cuprinse între 21 şi 33 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.