Muzică fabricată în Timișoara: formația 8LightMinutes lansează albumul de debut cu un...

Muzică fabricată în Timișoara: formația 8LightMinutes lansează albumul de debut cu un concert în aer liber

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană 8LightMinutes lansează albumul de debut printr-un concert care va avea loc în data de 2 iulie de la ora 20 în curtea cinematografului Arta.

„Suntem foarte încântați să vă anunțăm că vom avea un concert cu ocazia lansării primului nostrum album “Ébredj fel / Wake up”. Acest album conține piesele noastre scrise în ultimii patru ani. Progresul nostru pe plan muzical este reprezentat prin ordinea celor nouă piese, în limba maghiară cât și engleză. În cadrul concertului va avea loc un eveniment deosebit, o schimbare mai exact. Ne luăm rămas bun de la chitarista si backing vocalista noastra Fodor Zsuzsi care ne-a acompaniat cu success în ultimii șase ani. Mulțumim Zsuzsi! Trupa va fi completă din nou prin Makkai Gergő, care prin talent (si muncă) sperăm că ne va fi de un real folos în viitor. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare la concert“, au transmis membrii formației 8LightMinutes.

Trupa a luat naștere sub titulatura de Funky Hats și a susținut o serie de evenimente care au avut „priză“ la public, iar mai apoi și-a schimbat numele în 8 Light Minutes.


De-a lungul ultimilor ani, trupa a evoluat în cadrul mai multor evenimente, printre care s-au numărat Zilele Culturii Maghiare din Timișoara și deschiderea recitalurilor susținute de Vița De Vie și Crazy Town (S.U.A.) în orașul nostru.

Trupa 8 Light Minutes este formată din István Tóth chitară solo, Abigél Szabó voce, Márk Kelemen percuție, Dávid König chitară bas și Zsuzsi Fodor voce, chitară ritm, aceasta din urmă fiind înlocuită de Makkai Gergő.

Intrarea la concertul de lansare a albumului de debut 8LightMinutes din Timișoara costă 20 lei, iar evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor de protecție în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.