Niciun caz nou de coronavirus în rândul locuitorilor din Timiș, în ultimele...

Niciun caz nou de coronavirus în rândul locuitorilor din Timiș, în ultimele 24 de ore, din peste 600 de teste

1
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate două cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, din 638 de teste efectuate (din care 421 teste rapide). Cum cele două cazuri noi au fost depistate la cetățeni care nu locuiesc în Timiș, acestea au fost adăugate la statistica respectivelor județe, iar pentru Timiș cifra de astăzi este zero noi infectări.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este în Timiș de 0,10 (față de 0,11 ieri), în timp ce în Timișoara a ajuns la 0,09 (0,11 ieri).


O singură localitate din județ are rata de infectare pe ultimele 14 zile peste 3/1.000 locuitori: Boldur, cu 3,64. În județul Timiș nu mai există niciun focar activ în supraveghere epidemiologică.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Timiș au fost administrate 373.490 doze vaccin împotriva virusului SARS-CoV2. Din totalul dozelor administrate până în prezent, s-a înregistrat un procent de 0,04% reacții post-vaccinale, de intensitate scazută spre moderată (149 reacții în total).

În această dimineață, în spitalele din județ erau internate 57 de persoane diagnosticate cu COVID 19, alți 42 pacienți fiind internați la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore a fost raportat un deces survenit în urma complicațiilor provocate de coronavirus, ceea ce duce bilanțul pe Timiș la 1.289 de morți, de la începutul pandemiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.