O nouă tragedie pe lacul Ghioroc. Un bărbat a murit înecat

O nouă tragedie pe lacul Ghioroc. Un bărbat a murit înecat

2
DISTRIBUIȚI

Un apel la 112 a mobilizat în această seară echipajele de urgență din cadrul ISU Arad la Ghioroc, o populară destinație pentru relaxare.


La fața locului s-a deplasat un echipaj de scafandri de la Detașamentul de Pompieri Arad, după ce apelul de urgență anunța că un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani a intrat în lac și nu a mai ieșit la suprafață.

După aproximativ o oră de căutări, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de scafandri la trei metri adâncime și la cinci metri distanță de mal.

Acesta este cel de-al doilea incident de acest gen în mai puțin de două săptămâni. În urmă cu 10 zile, un tânăr în vârstă de doar 19 ani a murit înecat în lacul Ghioroc.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. Restrictionati accesul la cotetul ala de balta sau impuneti masuri, in fiecare saptamana pateste cineva ceva. Cum se pot autoriza pravalii si fast-food uri acolo puteti sa va ocupati si de zona de agrement.

  2. Amenajați nenorocirea aia de balta mizerabila unde si-au găsit sfârșitul foarte multi! Angajați salvamari competenti sau interziceți intrarea in apa! Numai sa le iasă bani cât mai multi, la asta se gândesc unii! Condoleanțe familiei greu încercate si putere sa treacă peste aceasta pierdere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.