Patru șoferi depistați băuți la volan în Timiș, într-un interval de doar...

Patru șoferi depistați băuți la volan în Timiș, într-un interval de doar o oră și jumătate

0
DISTRIBUIȚI

Aproape zilnic, poliția depistează în trafic șoferi care ignoră legea și pericolul și se urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

Este și cazul a patru bărbați, de 33, 42, 49 și 59 de ani, care s-au ales cu dosare penale pentru infracțiunile comise.

Joi, în jurul orei 18:50, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control pe raza localității Nerău un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot joi, la acceași oră, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe raza localității Nădrag un autoturism condus de un bărbat, de 59 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, joi, în jurul orei 19:50, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe raza localității Jabăr, un autoturism condus de un bărbat, de 33 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în jurul orei 20:10, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe strada Ciobanului din Timișoara, un autoturism condus de un bărbat, de 49 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți cei patru șoferi au fost conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor patru șoferi au fost întocmite dosare penale pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.