Percheziții la un bărbat suspectat că deținea fără drept arme de foc....

Percheziții la un bărbat suspectat că deținea fără drept arme de foc. Ce au descoperit polițiștii

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Făget împreună cu Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Timiş au efectuat două perchezitii domiciliare pe raza comunei Traian Vuia, la un bărbat, de 29 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ameninţare, uz de armă fără drept şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

„În cursul dimineții, polițiștii Secţiei 10 Poliţie Rurală Făget, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au efectuat două percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ameninţare, uz de armă fără drept şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


În urma percheziţiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, o armă artizanală, un pistol cu gaz de calibru 50 mm, 36 de butelii cu gaz, nouă bucăţi de proiectil din metal învelit în silicon, 29 de bucăţi de proiectil din silicon cu cinci biluţe metalice, 60 de bucăţi de proiectil din silicon cu o biluţă metalică şi un încărcător cilindric cu 6 orificii de încărcare”, a transmis IPJ Timiș.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Timiş. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

1 COMENTARIU

  1. Mai fratilor cu ce am gresit noi aici in Timis de avem astfel de institutii ? Ba luam nu stiu cate arme in mega braconaju anului dupa care le restituim, ba sicanam austrieci pe spete de 2 lei , ba gasim si noi un pistol cu aer comprimat , in timp ce alti ne pun bombe sub masini. Daca nu va reveniti … vine toamna si cad frunzele … tic tac

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.