Percheziții în Timiș, la bărbați suspectați că au vândut câini în Germania...

Percheziții în Timiș, la bărbați suspectați că au vândut câini în Germania fără a respecta normele legale

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Lugoj, împreună cu polițiștii Secției 6 Rurale Găvojdia, au efectuat două percheziții domiciliare, la două persoane cercetate de autoritățile germane pentru înșelăciune.

„La data de 31 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, împreună cu polițiștii Secției 6 Rurale Găvojdia, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, dispuse de Judecătoria Lugoj, într-un Ordin European de Anchetă, la două adrese din județul Timiș.


Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal instrumentat de autoritățile germane, privind infracțiunea de înșelăciune, din cercetări reieșind că doi bărbați ar fi oferit spre vânzare câini a căror documentație era incorectă sau incompletă. În urma perchezițiilor desfășurate, au fost ridicate medii de stocare (o unitate de calculator, trei memory stick-uri), trei telefoane mobile, precum și mai multe înscrisuri privitoare la comerțul de câini în Germania”, a transmis IPJ Timiș.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Detașamentului 6 Jandarmi Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.