Petrecere specială la Timișoara, alături de regina muzicii techno din Napoli, Deborah...

Petrecere specială la Timișoara, alături de regina muzicii techno din Napoli, Deborah de Luca

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Fcebook Deborah de Luca

Sub genericul Database Outdoor, vineri 2 iulie, amatorii de muzică electronica sunt așteptați la un party de neratat alături de Deborah De Luca, evenimentul urmând să se desfășoare cu începere de la ora 17 la Agrement Arena.

Cunoscută drept „regina muzicii techno din Napoli“, Deborah De Luca este una din cele mai carismatice DJ-iţe din Italia, care de-a lungul ultimilor ani a susținut mai multe party-uri de success în Timișoara.

Artista s-a născut la periferia orașului Napoli în 1980 și își deschide propriul label în anul 2013 numit Sola_mente Records.


Fiind apreciată de diverși artiști precum Magda, DJ Ralf, Someone Else și Layo & Buswaka, napoletana frumoasă a ajuns peste granițele Italiei și a cucerit întreaga lume. Îndrăgostită până peste cap de publicul român, Deborah de Luca a lansat în decembrie 2014 un mix numit Hello Bucharest. Ultimii ani de carieră au propulsat-o fără îndoială în top cinci cele mai de succes femei DJ ale momentului, reuşind să aibă parte de gig-uri în întreaga lume. Stilul său extrem de puternic, dorința de evoluție şi versatilitatea muzicală sunt atu-urile ce o recomandă ca fiind un artist de succes.

Biletele pentru acest eveniment costă 99 lei, iar alături de Deborah de Luca vor mai mixa JUST2 și Alenzex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.