Planul lui Boncu și al ”cârtiței” din Poliție pentru compromiterea anchetatorilor de...

Planul lui Boncu și al ”cârtiței” din Poliție pentru compromiterea anchetatorilor de la DIICOT. Cui i s-a garantat că nu mai face pușcărie și cine este ”gunoiul bețiv” pe care l-a reevaluat

10
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop Lucian Boncu împreună cu ”cârtița” sa din Poliție, Ilin Dragan, și cu alții au pus la cale un adevărat plan de compromitere a procurorilor de la DIICOT și a polițiștilor de la ”Crimă Organizată” care au instrumentat dosarele penale care vizau gruparea. Totul după ce Dragan a înregistrat mai multe discuții când a fost chemat la audieri în dosarele grupării Boncu și a fost depusă o plângere la SIIJ, invocând inventate abuzuri împotriva sa. După acel moment, Boncu și echipa sa au susținut în lumea interlopă că ei i-au ”rezolvat” pe anchetatori și că dosarele vor pica în instanță.

Într-o discuție purtată în curtea casei lui Boncu, care era în arest la domiciliu, în 20 aprilie 2020, liderul interlop și ”cârtița” sa discutau despre efectele înregistrărilor făcute în sediul DIICOT asupra dosarului de trafic de cocaină al grupării Boncu. ”Oai, da ce diminuau îi, da ce diluat îi” și ”pentru Alex Florența (procuror DIICOT, cel care a instrumentat dosarul traficului de cocaină, n.a) de acum asta cu SIIJ-ul îl discreditează total”  comenta Boncu, în timp ce Ilin a concluzionat ”ce kick down le-au dat”.

Ulterior, Boncu l-a sunat pe Deian Miloșev, un alt traficant de cocaină inculpat în același dosar, pentru a discuta despre înregistrările făcute de polițist. ”Hai să-ți zic ceva – ăsta ne-a scos pe toți din căcat! (..) Da, păi, stilul ăla de lucru a lor abuziv. Știi..căcat..! Eram în căcat, na.. Ăsta a avut tupeu! Cine avea tupeu să le pună la ăia sculă!? (…) Oricum o avut tupeu că altfel… eram morți la ora actuală! Ai văzut și Stănilă (Sergiu Stănilă, avocatul lui Miloșev, n.a.) ce față o făcut când o văzut aia.. știi? Cum se uita… bă. ești nebun? Cum să aveți așa ceva la voi?”, comenta Lucian Boncu.

Liderul interlop i-a destăinuit lui Deian Miloșev că despre înregistrări i-a spus și avocatului său, Mihai Pașca. ”Bă, mi-o zis Pașca ”Tu ești nebun!” o zis ”. ”Tu nu ești normal!?”.


(…) Îl trimit pe el să-i pună tot, să audă Mihai, știi? Înceeet, că ăla le rumegă beton. Ăla-i creier”, i-a spus Boncu, primind aprobarea lui Miloșev. ”Ăla e creier! Le rumegă încet… ”Luci eu mă bat cu ei ! Frumos… Le depunem… frumos la momentul potrivit… le dăm la presă la momentul potrivit ! Toate gândite, nu aiurea că-s niște pași. Pe ore se gândesc alea”. În momentul în care le depune, le dă și la presă! Că vine în instanță presa după aia … le pune… nu mai poate să facă nimeni niciun șmen pentru ei. Știi? Îs niște chestii.. îs foarte bine…”, a detaliat Lucian Boncu planul de atac împotriva anchetatorilor.

Când Deian Miloșev l-a întrebat dacă vrea să facă publice înregistrările ”la Ilaș” ( Gheorghe Ilaș, n.a.), cel căruia liderul interlop i-a dat, ulterior, mai multe declarații în care acuza ”abuzurile” DIICOT și ale instanțelor,  Boncu a reacționat ”du-te bă cu fraierul ăla! Ăla e un gunoi! (…) O aruncat în noi de ne-o omorât. Uită-te la el pe site, Boncu și… (…) Impactpress, da, Impactpress îi. Deci aiurea scrie ăla de noi, păi da (…) Un bețivan mă, ăla e un bețivan”. Liderul interlop a explicat că ”am eu pe unu…mega șmecher… L-am prezentat și lui ! Omu-i de ăla doxa, calculat (…) ăla dă pe toate… are un site unde pune acolo.. Na, da tre să ai un pic de răbdare, nu o forța! Dacă mă forțează… hai să le completăm …  să le facem… Bine, are dreptate domnu Mihai, te să le facem până la urmă. când vine să el depună, să te chinui tu să identifici voci, să… e volum de lucru”.

Pentru a-l liniști pe tovarășul din gruparea de trafic de cocaină, Lucian Boncu i-a promis că ”le facem să fie bine, Deian! Ți-am promis ceva…o să fie așa! Tot ce ți-am promis până acum… așa o fost. O să fie bine. Îți garantez că nu faci nicio secundă în plus față de ce ai făcut până acuma! Eu poate o să fac, dar tu nu”.

După aproape un an, în 25 martie 2021, Tribunalul Timiș l-a condamnat pe Lucian Boncu la 12 ani și o lună de închisoare, iar pe Deian Miloșev la cinci ani și patru luni închisoare. În cazul lui Miloșev, DIICOT a contestat pedeapsa, urmând ca solicitarea să fie judecată de Curtea de Apel Timișoara.

 

10 COMENTARII

 1. Vai de capul lui de Drogat!! Toti sunt pisati si alcholici si fraieri, doar el era nevinovat si el e destept ! A distrus o gramada de lume cu povestile lui si m ai nou si pe Udrea !

 2. Asta-i adevăratul Boncu !! Un gunoi mincinos și un actor desăvârșit ! Un obsedat sexual , un criminal și un drogat !pe toți prietenii lui i a bârfit și îmbârligat ca o baba de la colțul blocului ! Asta e Boncu – Baba Cloanța și după chip și după caracter ! Când are nevoie de oameni ii activează și arunca mortul la altul in spate ca și cum de fapt alții ar spune fix vorbele lui și ar face fix faptele lui ! Și Deian ăla un semiretard la care Boncu i a fu… femeie , l a bârfit și îmbârligat la tot orașul! Îl amenință și teroriza ! Dar e fix ca și boncu o căpușa sugatoare pe orice blana ! Ilas un jurnalist cu cariera a căzut in vrăjelile ai mrejele lor ca și cu siguranța i a și compătimit !

 3. Nu-mi vine da cred ce gândire are Boncu asta, zici ca-i curcă. Trist este ca are pe lângă el și alți idioți care-l cred și mai și “lucrează” pentru el! O adunătura de prosti condusă de un drogat, unul mai prost ca și celălalt. Ce planuri avea omul asta:)) nu ma mir ca Milosev era atât de entuziasmat când auzea ceea ce i se povestește, Milosev săracul nu are voie sa vorbească sau sa-și dea cu părerea fără aprobarea nevestei, el este doar un țaran dornic de afirmare înconjurat de toți boschetarii și condus de nevasta, aia ii spune ce sa facă cum sa facă, ce sa vorbească cu cine sa vorbească. Probabil i-a dat-o Boncu și ei la *uci, de e așa *da femeia și *xcitata când aude de Boncu.

 4. Maesstru Mihai , cum e posibil asa ceva sa il aprobi pe descreieratul ala? Sau pe 60 mii cat se lauda ca ti a dat chiar ai inghitit toate minciunile? Care e pretul tau Maestre? Nu mai ai demnitate ,profesionalism? Chiar asa ieftin ai devenit?

 5. ma pis pe politia romana si pe „justitia” romana. voi meritati pedepse mai grele decat parnaiasii astia penibili, criminalilor, corupti imputiti, toti, ca stiti cu totii ce se intampla si inchideti ochii, jigodiilor! meritati sa va fie bombardate sediile de corupti ce sunteti

 6. Ilin javra ordinara ai legat si smecherii si garda nu mai sti cine esti sifonule!! Ai dat pe gabori in primire la baieti si pe baietii la garda si in final pe toata lumea la SIIJ ! Nu m ai sti cine esti , Donie Brasco sau 007 sau Pinochio manevrat de Gepeto tic tac tic tac .. o sa va gasiti vocatia si locul in curand

 7. Are un avocat care l-a făcut de bani.Asta da meserie ca în rest, promisiuni deșarte.Avocatii te mint ca au intrare la judecător și apoi te fac de bani..minciuni dar cine se aseamănă se aduna.Pana la urma cei 12 ani sunt realizarea lui Pasca..oare a promis ca obține mai puțin pentru banii pe care i-a primit?

 8. Ilin, fostul politist cioban (chiar e cioban), e chintesenta romanului tipicar care se vrea si popa si hot.

  Daca politia romana ar avea un dram de demnitate, ciobanul ar fi fost deja de multa vreme inchis.

  Dar deh, romanica a devenit un las fierbinti …

 9. HA HA HA HA HA !!!!!
  Ce mare jmecherie a facut ala ???
  Ce inregistrare a facut ?
  Audierile sunt oricum inregistrate de catre anchetatori . Avocatul care te reprezinta are acces daca considera la ele cum are acces la orice proba din dosar .
  Cat de papagali pot fi unii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.