PNL Timiș, „transfer” din Partidul Republican pentru Primăria Voiteg. Candidatul are „antecedente”...

PNL Timiș, „transfer” din Partidul Republican pentru Primăria Voiteg. Candidatul are „antecedente” liberale

0
DISTRIBUIȚI

Niculae Ioan Pop este candidatul PNL la alegerile pentru funcția de primar al comunei Voiteg ce vor avea loc în data de 27 iunie. Acesta a semnat chiar astăzi adeziunea la PNL. Până săptămâna trecută a fost membru al Partidului Republican și primar interimar al comunei Voiteg, funcție din care a decis să demisioneze.

Pop a fost viceprimar cu atribuții de primar de la decesul fostului edil-șef al localității.

Liderul liberalilor timișeni, Alin Nica, este convins că acest candidat traseist va câștiga alegerile locale.

„Ne propunem să câștigăm aceste alegeri și să punem comuna Voiteg pe un alt traseu, cel al unei comune moderne, în care reformele atât administrative la nivel local, dar și investițiile locale să primeze și împreună cu Consiliul Județean, să reușim să dăm locuitorilor comunei Voiteg bunăstare”, a declarat președintele CJT și liderul PNL Timiș, Alin Nica.

Niculae Ioan Pop este de profesie economist și în ultimii 25 de ani a activat în mediul privat având afaceri în domeniul construcțiilor.


Este căsătorit și are doi copii. Între 1996 și 2008, acesta a fost membru al PNL, apoi a renunțat. Anul trecut s-a înscris în Partidul Republican, din partea căruia a candidat la Primăria Voiteg, iar azi a semnat adeziunea la PNL.

„Ca primar interimar, a luat unele măsuri privind curățenia, ordinea și lucrează deja la proiectele pe care vrea să le dezvolte după 27 iunie: extinderea rețelei de canalizare și alimentare cu apă, asfaltarea drumurilor din satele aparținătoare, care sunt într-o stare deplorabilă și atragerea de fonduri europene”, a mai precizat Alin Nica.

Liderul liberal este de părere că alegerile la Primăria Voiteg vor fi câștigate categoric de candidatul PNL.

Pop a precizat că nu a găsit primăria cu multe datorii, dar inventarul nu a fost actualizat de 10-11 ani și sunt probleme cu infrastructura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.