Polițiștii din Timișoara, percheziții la un contrabandist de țigări din județul Arad....

Polițiștii din Timișoara, percheziții la un contrabandist de țigări din județul Arad. Peste 9.000 de pachete confiscate, suspect reținut

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat astăzi o perchezițe în județul Arad, la locuința unei persoane bănuite că ar fi deținut și comercializat țigarete de contrabandă.

„Având în vedere dosarul penal instrumentat de polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, și în urma probatoriului administrat, cercetările au fost extinse cu privire la mai multe persoane din județul Timiș și județul Arad.


Astfel, în data de 03 iunie a.c, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au pus în executare un mandat de pecheziție domiciliară pe raza comunei Zădăreni, județul Arad, la un bărbat în vârstă de 49 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

Cu ocazia efectuării percheziției domiciliare au fost găsite și ridicate 9.016 pachete de țigări netimbrate. În cauză s-a dispus reținerea bărbatului de 49 de ani pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.