Președintele CJ Timiș critică ritmul lucrărilor la centura de sud a Timișoarei:...

Președintele CJ Timiș critică ritmul lucrărilor la centura de sud a Timișoarei: „Voi propune Ministerului Transporturilor găsirea unor soluții de sancționare”

3
DISTRIBUIȚI

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a vizitat ieri, împreună cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, aflat în campanie pentru alegerile interne din PNL, șantierul centurii de sud a Timișoarei.

„Am vrut să vedem de ce constructorul, firma Tirrena Scavi, are doar două viteze atunci când vorbim de ritmul lucrărilor: încet și încetișor.


Au trecut luni bune de la vizita precedentă pe șantier, iar gradul de realizare a crescut cu doar câteva procente, de la 23 la 27 la sută. Sunt complet nemulțumit de ritmul în care se lucrează și am cerut CNAIR, prin reprezentanții DRDP Timisoara, să îi impună constructorului să crească ritmul, să mobilizeze mai mulți muncitori, dar și utilaje. E drept, sunt câteva probleme în ceea ce privește un acord de mediu și mutarea unor rețele de curent, dar acestea nu ar trebui să fie justificări pentru lentoarea cu care se mișcă firma constructoare. Ni s-a promis că până la finele acestui an va fi turnat asfaltul pe o bună porțiune de drum și că până la sfârșitul anului viitor, centura va fi deschisa traficului. Vreau să le spun, încă o dată, atât constructorului cât și reprezentanților CNAIR, că voi verifica în fiecare lună ceea ce se întâmplă pe șantier și voi propune Ministerului Transporturilor găsirea unor soluții de sancționare a companiei care realizează șoseaua de centură dacă nu va crește însemnat ritmul lucrărilor”, a transmis Alin Nica într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

3 COMENTARII

  1. Da, da, sanctionare, dar centura tot nu e, din cauza alegerilor voastre de rahat, ratatilor. Propun sa fie sanctionati si aia care au ales firma si aia care au inventat sistemul „cine face mai ieftin castiga proiectul”, fmm de ratati

  2. vai vai vai si bla bla bla. alin nimica si cu donimic, doi plangaciosi care nu’s in stare sa rezolve vreo problema. ati fost alesi, acu sa va aud doar cu ce ati realizat in fiecare luna, in rest, pastrati -va vaicarelile pentru cand veti fi in opozitie.

  3. gasiti solutii de urgentare lucrari; nu trebuie facut altceva decat respectat contractul; daca constructorul nu si respecta partea din contract, aplicati prevederile contractului pentru astfel de cazuri. mai lasati ma cu justitiarismul revansard, sau asta ati invatat de la pluserei? pe vremea lu mobra de ce se lucra si acum nu? fiindca numa pr ul e de voi, coalitia lu’ peste prajit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.