Președintele juriului care a decis ca titlul de Capitală Europeană a Culturii...

Președintele juriului care a decis ca titlul de Capitală Europeană a Culturii să ajungă la Timișoara, și nu la Cluj-Napoca, nu este sigur că a făcut alegerea corectă

0
DISTRIBUIȚI

Președintele juriului care a decis ca titlul de Capitală Culturală Europeană să ajungă la Timișoara, și nu la Cluj, a ajuns să se îndoiască de propria decizie, care a influențat decisiv rezultatul.

Steve Green a fost președintele comisiei de selecție care a recomandat ca titlul să ajungă la Timișoara, relatează actualdecluj.ro.

„Așa cum arată raportul întâlnirii, comisia a fost divizată între doi candidați pe care să-i recomande. Votul meu a fost cel care a stabilit ca titlul să ajungă la Timișoara. Am fost consternat de administrarea slabă la nivel de asociație și de oraș. Acesta e doar cel mai recent exemplu. Situația la care s-a ajuns mă face să mă întreb dacă nu cumva am luat decizia greșită și ar fi trebuit să aleg în schimb celălalt oraș, Cluj-Napoca”, a precizat Steve Green.

Cel care a coordonat la acea vreme eforturile Clujului în această competiție e Florin Moroșanu.


Acum acesta notează: „Când o criză mică, când o criză mare, când o criză acută. Un șir lung de crize de prin 2017 începând. Acum e faza pe demisii. Și, pentru prima dată un mesaj care conține o undă de regret (cel puțin) din partea președintelui juriului care a decis atunci că Timișoara merită să câștige”.

Vă reamintim că, ieri, directorul executiv al Asociației Timișoara 2021, Simona Neumann, a trimis o scrisoare deschisă în care se plânge de colaborarea cu administraţia timişoreană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.