Primăria Timișoara a lansat concursul de proiecte de management pentru conducerea Filarmonicii...

Primăria Timișoara a lansat concursul de proiecte de management pentru conducerea Filarmonicii „Banatul”

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a anunțat astăzi concursul de proiecte de management organizat pentru filarmonica „Banatul”, care se va desfășura în baza legislației în vigoare. Sunt enumerate condițiile de participare la concurs, actele pe care trebuie să le conțină dosarul și este adus la cunoștință caietul de obiective pentru filarmonică, bibliografia, precum și termenele pentru fiecare etapă din calendarul concursului.

Data limită pentru depunerea proiectelor de management este 6 iulie, ora 16,00, după care urmează selecția acestora și un termen pentru eventuale contestații. Între 14 și 22 iulie va avea loc prima etapă de analiză a proiectelor, urmată de comunicarea notelor obținute, iar în 26-27 iulie proiectele de management vor fi susținute în cadrul interviului. După expirarea termenului de soluționare a contestațiilor va fi adus la cunoștința publică rezultatul final al concursului și lista nominală a candidaților. Anunțul poate fi consultat pe site-ul primăriei, unde se regăsesc în anexă și modelele de formular și de declarații care trebuie completate de cei interesați.

Conform legislației în vigoare, postul poate fi încredințat unei persoane fizice care îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:

– are cetăţenia română sau a unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene;
– are capacitate deplină de exerciţiu;
– are studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul: muzică;
– are experiență în specialitatea studiilor, menționate la lit.


c), de min. 5 ani;
– are experienţă în domeniul activității manageriale de min. 3 ani în instituții sau organizații neguvernamentale de cultură;
– nu a suferit condamnări penale şi civile pentru fapte ce o fac incompatibilă cu funcţia pentru care candidează;
– nu i-a încetat contractul individual de muncă, raportul de serviciu sau contractul de management pentru motive imputabile, în ultimii 4 ani

Concursul pentru funcția de manager al filarmonicii timișorene este organizat după ce, în urmă cu două luni, comisia de evaluare a managementului prestat de Ioan Coriolan Gârboni în perioada 2017 – 2021 i-a acordat fostului manager nota 8,7 în baza raportului de activitate depus, nota minimă care-i permitea să depună singur un nou proiect de management fiind 9. În cei 15 ani în care a deținut această funcție, au existat numeroase conflicte între manager și angajați, dar fostul primar Nicolae Robu l-a susținut de fiecare dată. De altfel, cauza lui Gârboni a fost susținută și recent, de către consilierul local liberal Ștefan Sandu.

Pentru ocuparea postului de manager prin concurs, nota minimă prevăzută de regulament este 7 iar Gârboni are posibilitatea de a depune un nou proiect de management, urmând ca cel care va obține cea mai mare notă dintre toți concurenții să fie desemnat câștigător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.