Primarul Fritz a mințit ca să-i apere pe protejații din consiliul de...

Primarul Fritz a mințit ca să-i apere pe protejații din consiliul de administrație de la Colterm care au încălcat legea

4
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a mințit fără să clipească, ieri, în cadrul conferinței de presă, când a fost întrebat de funcționarea ilegală a consiliului de admnistrație al Colterm SA după ce a rămas în șase oameni după demisia unuia dintre membri. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit că, deși ORC Timiș a anunțat că este ilegal CA-ul de la societatea de termoficare, acesta a votat luni prelungirea mandatului directorului general Petre Nenu și o nouă organigramă.

Fritz a susținut că ”despre CA incomplet opinia juridică pe care o are Colterm este diferită (față de cea a ORC Timiș, n.a.).


Am fost informat că toate deciziile luate sunt legale”. În realitate,  juriștii de la Colterm SA i-au avertizat pe cei din consiliul de administrație de decizia celor de la ORC și de faptul că sunt într-o formulă cu număr par de membri, care încalcă legea. Așadar, cei din consiliul de administrație, în frunte cu președintele Cristian Mîțu, nu au ținut cont de opinia juriștilor de la Colterm și au votat după cum i-a tăiat capul, nu cei de la societatea de termoficare au susținut deciziile luate luni.

Din această cauză, președintele de ședință a AGA de la Colterm, consilierul local Radu Țoancă a anunțat, ieri, la scurt timp după declarația lui Fritz, că nu se va aproba noua organigramă și nici alte decizii luate de CA-ul care a acționat ilegal. De abia ieri, în ședința AGA, a fost votat cel de al șaptelea membru al CA – Viorel Abramovici, șef de birou la Aquatim care, anterior, a lucrat și la Colterm, fiind șeful biroului care se oucpa de punctele termice și rețeaua secundară de distribuție. Ulterior, Țoancă a cerut reluarea, astăzi, a voturilor pentru deciziile luate luni, după ce se va înregistra, astăzi, la Registrul Comerțului și a celui de al șaptelea membru. Asta pentru că mandatul directorului general interimar, Petre Nenu, expiră astăzi.

4 COMENTARII

  1. Mincinosul de primar deja începi, neamțule. Continui toate hoțiile lui Robu, vedem clar că doar asta faci să ascunzi bine toate furturile făcute de Robu. Ești un mincinos primare

  2. Robu a avut dreptate în legătură cu neamțul…. Acum ii vedem adevărata față de neamt mincinos și oportunist fără respect față de cetățeni.
    A avut noroc cu Dragoș Boța că la făcut primar dar din păcate ne am înșelat cu toții….
    Domnule Boța vă rugăm să fiți cu ochii pe neamt zi și noapte că acest Fritz ascunde ceva și vrem dezvăluiri?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.