Programul Serviciului Înmatriculări Timișoara, dat peste cap de arestările din dosarul de...

Programul Serviciului Înmatriculări Timișoara, dat peste cap de arestările din dosarul de corupție. Când pot obține numerele roșii cei programați luni

0
DISTRIBUIȚI

Nu mai puțin de 10 agenți de poliție din cadrul SRPCIV – Compartimentul Înmatriculare și Evidență a Vehiculelor Rutiere Timișoara, suspectați de săvârșirea mai multor infracțiuni de luare de mită, au fost ridicați ieri de polițiștii de la Anticorupție, iar nouă dintre ei au primit astăzi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În urma acestei acțiuni, Serviciul Înmatriculări nu a funcționat ieri, astfel că mai mulți timișoreni nu și-au putut ridica numerele roșii.


Prefectura Timiș a anunțat astăzi când vor putea „victimele colaterale” să își primească actele pe care le așteptau luni.

„Începând de miercuri, 16 iunie, vor fi preluate documentele în vederea eliberării autorizațiilor provizorii de circulație (numere roșii) pentru persoanele care au avut programare luni, 14 iunie și miercuri, 16 iunie. Pentru a evita aglomerația la ghișeu, rugăm ca cei care au rezervare să se prezinte la ora înscrisă în programare. Ghișeele de înmatriculare definitivă în circulație rămân, deocamdată, închise”, a transmis Prefectura Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.