Razie a Poliției Rutiere în a doua zi de Rusalii. Trei șoferi...

Razie a Poliției Rutiere în a doua zi de Rusalii. Trei șoferi băuți și patru fără permis, printre cei sancționați

0
DISTRIBUIȚI

O razie de amploare a avut loc, luni, între orele 14:00 și 22:00.


Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Timișoara, cei de la Biroul Drumuri Naționale împreună cu agenții din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara și Secției 4 Rurale Peciu Nou au oprit pentru control 570 de autovehicule.

De asemenea, aceștia au legitimat 610 persoane și au aplicat 180 de sancțiuni contravenționale în valoare de 37.655 de lei dintre care 102 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Au fost reținute 11 permise de conducere pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru depășirea limitelor legale de viteză. Totodată, au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Potrivit IPJ Timiș, cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au constatat nouă infracțiuni la regimul circulației rutiere după cum urmează: trei pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice; patru pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere și două  pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.