Ripensia a intrat în cantonament cu numeroşi tineri proprii. Doi jucători proveniţi...

Ripensia a intrat în cantonament cu numeroşi tineri proprii. Doi jucători proveniţi din Liga a III-a au fost incluşi în lot

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia UVT / Facebook

Ripensia Timişoara e de astăzi la Buziaş pentru un stagiu centralizat care se va încheia pe 9 iulie. Antrenorul Cosmin Petruescu mizează pe 23 de jucători în această perioadă. Roş-galbenii nu au efectuat până acum transferuri, axându-se pe promovarea mai multor juniori din propria academie. Singurii „outsideri” sunt portarul Octavian Mosoarcă, de la Ghiroda, şi mijlocaşul Răzvan Morariu, de la Dumbrăviţa.

„Ripi” nu a efectuat oficial transferuri, dar cei doi, tineri şi ei, sunt practic înregimentaţi de roş-galbeni în condiţiile în care au fost luaţi în cantonament.


Pentru Mosoarcă (20 ani), roş-galbenii au primit acceptul ghirozenilor, goalkeeperul crescut la ACS Poli ar urma să semneze probabil la mijlocul săptămânii viitoare. El a avut 14 apariţii sezonul trecut în poarta divizionarei C de pe Calea Lugojului.

În ceea ce-l priveşte pe Morariu (19 ani). Mijlocaşul dreapta a marcat două goluri în 17 meciuri la Dumbrăviţa în sezonul trecut. Interesant e că el a semnat recent o nouă înţelegere cu alb-verzii, dar aceştia sunt dispuşi să-l lase la „Ripi” la schimb, probabil sub formă de împrumut, cu jucători U19 care să fie folosiţi în Liga a III-a.

Altfel, ripensiştii au promovat numeroşi juni din propria pepinieră, unii veniţi recent la academie, aşa cum e cazul fraţilor Ciurel din Lugoj. În lot au revenit şi stranierii absenţi de la reunire. Altfel, Gabriel Stoi a fost şi el inclus în lot, deşi existau discuţii despre o posibilă despăţire de cel rămas cel mai vechi component. Prezenţi şi ei la reunirea roş-galbenilor, portarul Popeţ (ex-Dumbrăviţa) şi mijlocaşul S. Costea (Ghiroda) se află acum în pregătiri la ASU Poli.

Staff-ul echipei este format din Cosmin Petruescu (antrenor principal), Iulian Muntean și Călin Mada (antrenori secunzi), Bogdan Ungureanu (preparator fizic), Călin Frunză (portari), Robert Leu (medic), Cosmin Asavei (fiziokinetoterapeut).

Lotul Ripensiei la Buziaş: Portari: Octavian Mosoarcă, Mihai Brașoveanu; Fundași: Andrei Macrițchii, Mădălin Sturzu, Darius Țieranu, Radu Rogac, Nenad Lalic, Harald Fridrich, Cosmin Gladun, Radu Ciurel; Mijlocași: Gabriel Stoi, Valeriu Macrițchii, Youri-Stephane Coulibaly, Răzvan Morariu, Vlad Degău, Sebastian Dan, Mihai Ene; Atacanți: Denis Golda, David Ciurel, Alexandru Piftor, Ion Vasluian, Cristian Pădurariu, Nemanja Sokovic.

Primul test al roş-galbenilor va fi miercuri, de la ora 18, cu Pobeda Star Bîsnov, nou promovata timişeană în „C”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.