Ripensia Timişoara şi-a găsit manager general. „Alesul” a fost antrenor la Ghiroda...

Ripensia Timişoara şi-a găsit manager general. „Alesul” a fost antrenor la Ghiroda şi UVT

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia Timişoara / Facebook

Ripensia Timişoara şi-a completat organigrama cu un manager general la nici trei săptămâni de la anunţul online pentru găsirea persoanei potrivite. Cel care a fost numit în funcţie e Vlad Bura, un avocat timişorean care s-a remarcat în perioada petrecută pe banca celor de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

„Ripi” a căutat un manager general inclusiv printr-un anunţ online postat pe 21 mai. 

Vlad Bura (40 ani) a fost ales pentru acest rol.


Acesta e un fost junior al luI CSS şi Poli, ca senior a fost legitimat la Telecom Timișoara, CS Ghiroda și Tipomic Timișoara. Ca antrenor principal a promovat-o pe Ghiroda în Liga a III-a şi are la activ încă o promovare în Liga a IV-a cu „surioara” Ripensiei – CS Univ. de Vest Timişoara. Cu cea din urmă a cucerit şi un titlu naţional universitar.

„În cadrul clubului nostru, Vlad Bura va avea atribuțiuni de ordin administrativ și sportiv”, se mai arată în comunicatul roş-galbenilor. Ripensia s-a remarcat în această vară cu multe noutăţi la nivel de conducere. Recent clubul şi-a mărit Comitetul Director şi a fost inclus în organigramă fosta glorie alb-violetă Iosif Rotariu, numit consilier de imagine la clubul timişorean din Liga 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.