Ripensia s-a impus la scor în primul test al verii. Noi jucători...

Ripensia s-a impus la scor în primul test al verii. Noi jucători sub comanda lui Cosmin Petruescu la Buziaş

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia UVT / Facebook

Ripensia a disputat în această seară la Buziaş primul joc amical din această perioadă. Roş-galbenii s-au impus cu 7-1 în faţa nou promovatei în „C” Pobeda Star Bîşnov. Cu această ocazie antrenorul Cosmin Petruescu a folosit mai mulţi jucători noi.

Emmanuel Ernest (20 ani), care a bifat un singur meci pentru Rapid în sezonul trecut, e printre jucătorii din afara clubului folosiţi azi la „Ripi”. Atacantul liberian a deschis scorul în minutul 10 al jocului desfăşurat de timişoreni în cadrul cantonamentului de la Buziaş. Gruparea din Dudeştii Vechi a reuşit egalarea prin Radovan, şapte minute mai târziu, dar apoi a cedat în faţa divizionarei secunde. Până la pauză a fost „doar” 3-1 după golurile lui Golda (min.


32) şi Piftor (35).

După reluare roş-galbenii au mai punctat prin juniorul Degău (62), Vasluian (52 şi 77) şi M. Ene (89). Ripensiştii i-au mai folosit în acest amical pe mijlocaşul Aleksandar Ivanovic (2001), jucător provenit din ligile inferioare din Austria, Raul Stoica (n. 2003, Voluntari) şi Raul Vidrăsan (mijlocaş, 1999), care în sezonul trecut a fost împrumutat de ASU Poli în Liga 3, la Ungheni. Deocamdată ripensiştii nu au oficializat niciun transfer.

Următorul joc al lui „Ripi” în cadrul cantonamentului timişean început în 27 iunie şi care se va încheia pe 9 iulie, va fi cu Avântul Periam, sâmbătă, 3 iulie.

De partea cealaltă, „bulgarii” nu şi-au reluat încă pregătirile şi vor mai disputa un test înainte de reunirea oficială, sâmbătă, de la ora 10.30, în Freidorf, pe arena „Auto”, cu cealaltă echipă de pe Bega din Liga 2 – ASU Politehnica.

Ripensia: Mosoarcă – Morariu, Țieranu, Fridrich, A. Macrițchii – Stoi, Ivanović (provenit din Austria) – Stoica (FC Voluntari), Golda, Piftor – Ernest (Rapid București). Au mai intrat: Coulibaly, Sturzu, Rogac, Lalić, Gladun, Degău, V. Macrițchii, Ene, Vasluian, Pădurariu, Vidrăsan (ex-ASU Poli şi Unirea Ungheni), David Ciurel, S. Dan şi Radu Ciurel. Antrenor: Cosmin Petuescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.