Robin and the Backstabbers revin cu un concert mult așteptat de fanii...

Robin and the Backstabbers revin cu un concert mult așteptat de fanii lor timișoreni

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Backyard Season 2021

Robin and the Backstabbers fac parte din acea categorie de formații care are „lipici“ în Timișoara, numeroasele lor concerte în orașul nostru de-a lungul timpului demonstrând că trupa are parte de o bază solidă de fani aici. Odată cu „dezghețarea“ evenimentelor live, băieții care au intrat în atenția melomanilor din România cu trilologia discografică numită Bacovia Overdrive revin în Timișoara în cadrul seriei de concerte Backyard Season 2021 cu un concert care va avea loc vineri 18 iunie, de la ora 19, la Faber.

Dincolo de activitatea lor în formație, muzicienii din Robin and the Backstabbers sunt implicați – așa cum e și normal – și în alte activități artistice.


Solistul Andrei Robin Proca, a colaborat ca și textier la noul disc al formației Ineffable, o trupă care s-a format în vara anului 2016 la Miercurea Ciuc și care a susținut un concert și la ediția din 2019 a festivaluli Jazz TM. Noul material al trupei Ineffable, New Dimension a fost lansat în cursul lunii mai.

Eugen Nuțescu „Oigăn“ a fost și el în „contact“ cu publicul printr-o serie de acțiuni printre care se numără și lansarea cărții Păsări de schimb pentru piese călătoare.

Concertul formației Robin and the Backstabbers respectă toate normele de protecție sanitară în vigoare. „Rugăm toți participanții la eveniment să prezinte la acces dovada scrisă (adeverința de vaccinare, rezultatul scris al testului) la punctul de acces împreună cu biletul fizic sau electronic. Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul de eveniment. Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să respectăm limita de capacitate impusă (o persoană pe fiecare 2 metri pătrați). Te rugăm să faci tot posibilul să menții distanțarea socială față de ceilalți participanți la concert. Loc este suficient pentru toată lumea. Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți masca și să respecți regulile de distanțare socială atunci când ești la acces, sau la bar și să ai grijă de tine și de cei din jur“, spun organizatorii concertului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.