Rosario Internullo, italianul stabilit de 23 de ani în România, relansează conceptul...

Rosario Internullo, italianul stabilit de 23 de ani în România, relansează conceptul „A fost o vremea“: „Lumea are nevoie de vibe-uri pozitive“

0
DISTRIBUIȚI

Unul din pionerii muzicii electronice din România, Rosario Internulllo relansează conceptul de petreceri „A fost o vremea”, care sunt conform descrierilor proprii „o calatorie muzicală care începe din anii 80 până azi cu muzică vocal și classic house cât se poate de veselă, plină de mesaje poztiive“.

Rosario a venit pentru prima oară în București în 1998 și de atunci a contribuit la dezvoltarea muzicii electronice in țară, realizând primul afterhours în București, primele beach party la Kudos fiind prezent la pupitrul celor mai importante cluburi și festivaluri din România.

„Perioda pandemiei a fost una grea pentru toți. În timpul acesta am pregătit trei piese împreună cu Dobrikan, iar una din ele, «Muzica», a iesit pe piață vara trecută și a fost în topuri. Urmează în câteva săptămâni să lansăm «Do what u feel», cu un remix a lui Andre Rizzo! În afară de asta am făcut patru streaminguri care s au bucurat de success. Am ascultat foarte multă muzică, de fapt asta făceam toată ziua. Cu siguranță muzica m-a ajutat să trec mai bine peste perioada asta! În această vară am relansat conceptul «A fost o vremea»! Cu muzică house, classic house, funky multe piese vocal pentru că am simțit că după atâta distanțare, lumea are nevoie de vbe-uri pozitive, are nevoie să socializeze.


Am început o colaborate cu Le petite festival și voi fi prezent la multe evenimente ale lor în formula asta, dar am si ajuns în multe locații în care înainte nu mergeam pentru că stilul meu nu se potrivea cu conceptul lor. În afară de «A fost o vremea», continui cu petrecerile mele mai deep și tech house cu care lumea este obișnuită“, ne-a declarat Rosario Internullo.

Artistul s-a nascut în Sicilia pe 8 mai 1973 şi a fost pasionat încă de mic copil de sunete. La vârsta de 14 ani a început să lucreze într-un radio local, iar doi ani mai târziu şi-a făcut prima apariţie într-o discotecă din sudul Italiei. La vârsta de 19 ani, la începutul anilor ‘90, Rosario se mută la Londra unde are primul contact cu muzica house. După un an, se întoarce în Sicilia şi în scurt timp devine unul dintre cei mai căutaţi DJ ai insulei. Aşa începe şi colaborarea cu cel mai cunoscut brand din Sudul Italiei (Athmosphere) şi devine rezident la cele mai în vogă cluburi. Între timp primeşte o oferta de la renumitul Factory din Athena unde rămâne rezident 6 luni, după care se mută în Spania. În toată această perioadă, Rosario acumulează experienţa şi începe să pună muzica împreună cu DJ-i de talie mondială: David Morales, Frankie Knuckles, Francesco Farfa, Deep Dish, Lil Lewis etc. În 1996 se întoarce în Italia unde sound-ul lui şi modul de a comunica cu publicul îl fac din ce în ce mai căutat în cele mai exclusiviste cluburi. În 1998 Rosario ajunge în România şi devine unul din cei mai cunoscuţi DJ din ţara noastră, care a lansat „Sentimente”, un adevărat imn pentru clubberii din România.

Timişoara este un oraş care îmi place pentru că are un public frumos. Am mulţi prieteni în Timişoara şi am avut multe petreceri reuşite, în Zambara, No Name sau River Deck, ca să menţionez doar câteva. Aștept cu nerăbdare să mă întorc în acest minunat oraș“, a mai spus Rosario Internullo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.