Scandal la alegerile parțiale, în Banat. Un poliţist care păzea o secţie...

Scandal la alegerile parțiale, în Banat. Un poliţist care păzea o secţie de votare a fost lovit de o maşină

0
DISTRIBUIȚI

Un poliţist aflat în timpul serviciului a fost lovit aseară de un autoturism al cărui şofer nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie. Incidentul s-a petrecut pe strada Măgura din Bocşa.

Poliţistul se afla în dispozitivul de menţinere a ordinii publice la o secţie de votare.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul de 33 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Polițistul nu a suferit vătămări corporale și nu a fost necesară intervenția personalului medical. Bărbatul de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale. Având în vedere numărul mare de persoane care s-a adunat la fața locului, polițiștii și jandarmii au intervenit, restabilind ordinea și liniștea publică, relatează Radio Reșița.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Sursa foto: infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.