SCM Timişoara a anunţat numărul corect de spectatori care pot vedea derby-ul...

SCM Timişoara a anunţat numărul corect de spectatori care pot vedea derby-ul cu Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Rugby Timisoara – Oficial / Facebook

SCM Rugby Timişoara a informat azi că 250 de spectatori pot vedea pe viu duelul de sâmbătă cu rivala CSM Ştiinţa Baia Mare, meci care contează pentru runda a 7-a a SuperLigii. Iniţial conducerea clubului anunţaseră eronat că doar… 15 oameni pot fi prezenţi pe arena „Gheorghe Răşcanu” din Ronaţ conform prevederilor actuale.

„Dorim sa ne cerem scuze pentru eroarea produsă legată de numărul suporterilor ce pot avea acces la meci”, se arată în mesajul de pe pagina oficială de Facebook a echipei de rugby a SCM-ului.

Dacă cei 250 de spectatori permişi reprezintă 25% din capacitatea arenei timişorenilor, înseamnă că aceasta e considerată ca având o capacitate de mie de locuri.

„Astfel, pot participa la competițiile sportive suporteri in limita a 25% din capacitatea stadionului, ceea ce înseamnă că pe Stadionul Gheorghe Rășcanu din Ronaț pot intra până la 250 de spectatori”, se mai arată în comunicat.

Desigur, cei care vor să vadă meciul de la faţa locului trebuie să îndeplinească anumite condiţii.


„Aceștia sunt rugați să prezinte la intrarea pe stadion un act de identitate alături de dovada vaccinului împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la rapel sau un rezultat negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore) ori dovada că au trecut prin boală (se află între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea îmbolnăvirii cu COVID-19.)

Momentan, nu putem pune la dispoziție testare rapidă la intrarea pe stadion”, se concluzionează în acelaşi text.

Partida SCM Timişoara – Baia Mare e programată sâmbătă, de la ora 12.00, pe arena „Gheorghe Răşcanu”, în runda a 7-a a SuperLigii. Bănăţenii au 14 puncte din 5 jocuri după un start modest de sezon, în timp ce maramureşenii sunt lideri cu 25 de puncte din şase partide. Cei care nu ajung la arenă sau nu îndeplinesc condiţiile de acces pot urmări partida la televizor (transmis de TVR 1).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.