Continuă plecările de la SCM Rugby Timişoara. Un internaţional în formă şi-a...

Continuă plecările de la SCM Rugby Timişoara. Un internaţional în formă şi-a anunţat şi el despărţirea de club

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM RUGBY Timisoara -Oficial / Facebook

SCM Timişoara îşi subţiază lotul din ce în ce mai des. După plecarea talentatului Marius Simionescu, săptămâna trecută, a venit rândul unui alt jucător important să-şi anunţe despărţirea online. De această dată e vorba de Ionel Melinte, fundaş în mare formă care a fost un om cheie în victoria din etapa trecută cu rivala din Baia Mare.

Dobrogeanul sosit în urmă cu doi ani de la Steaua s-a impus în echipa bănăţeană şi e o prezenţă constantă la lotul naţional, dar nici el nu rămâne în Banat.


„Voi începe prin a le mulțumi lui Sos J Anesi (n.rn Sosene Anesi, fostul antrenor al echipei) și lui Brosi (n.n. Atilla Broszovsky, fostul team manager) pentru șansa oferită de a juca pentru SCM RUGBY Timişoara. Le mulțumesc colegilor ca au fost alături de mine, dar nu în ultimul rând și lui Valentin Calafeteanu și Stelian Burcea pentru încrederea acordată.
Sunt mândru ca am reușit sa îmi ajut echipa într-o ultimă victorie”, a scris „Melly” pe pagina proprie.

Reamintim că „leii” s-au mai despărţit de Horaţiu Pungea, care s-a retras după un conflict cu antrenorul principal, şi Marius Simionescu (acum la Dinamo), iar fanii apropiaţi echipei au cerut demisia celor din fruntea secţiei de rugby cu ocazia partidei cu Baia Mare (scor 28-25). Conform suporterilor, jucătorilor la final de contract li s-a promis prelungirea doar cu şase luni iar situaţia financiară îi determină pe toţi mai mulţi componenţi de bază să plece. În acest context ar urma astfel şi alte două plecări în curând, cele ale lui Hinckley Vaovassa şi Marius Lungu.

SCM Timişoara trebuia să joace la Cluj ieri, dar „U” a acuzat probleme de lor şi meciul s-a amânat pentru 7 august, când se va relua şi campionatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.