Se apropie prima ediție din acest an a Expo Mobila Timișoara

Se apropie prima ediție din acest an a Expo Mobila Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

expomobila

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează prima ediție din acest an a expoziției naționale de industrie a mobilei, care se adresează atât publicului larg cât și firmelor contractante. Expoziția reunește producători români și importatori recunoscuți în domeniu, interesați să intre pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile Expo Mobila Timișoara vor fi expuse piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, și diverse oferte de bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri canapele și fotolii, biblioteci, mobilier pentru copii și tineri, mese, scaune, saltele, decorațiuni pentru amenajări interioare și exterioare, produse de curățenie.


Gama variată de mobilier, pentru apartament, garsonieră sau casă, este în stil clasic sau modern, cu diferite modele și tipuri de design, și accesibil pentru toate bugetele. Vizitatorii beneficiază și de consiliere pentru alegerea celor mai potrivite piese, putând face achiziții pe loc sau comenzi la prețuri speciale.

Expoziția se va deschide joi, 10 iunie, ora 10,00, iar programul de vizitare este de joi până sâmbătă între orele 10,00 și 20,00, iar duminică, între orele 10,00 și 18,00. Intrarea este liberă, cu respectarea normelor de siguranță și securitate impuse de restricțiile în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.