Sfârșit de săptămână plin de muzică: Nightlosers, Călin Pop, Fără Zahăr și...

Sfârșit de săptămână plin de muzică: Nightlosers, Călin Pop, Fără Zahăr și mulți alți artiști concertează la Maris Folk Fest

0
DISTRIBUIȚI
Cluadiu Purcărin, tobarul formației Nightlosers

Melomanii care apreciează genurile folk și rock sunt așteptați la o nouă ediție a Maris Folk Fest, la Arad, eveniment care va beneficia de recitaluri susținute de Fără Zahăr, Călin Pop, Nightlosers, Maria Răducanu, Marius Bațu și mulți alții.

În prima zi a festivalului, pe 16 iulie, cu începere de la ora 19 vor susține concerte Fără Zahăr, Călin Pop & Raul Silaghi, Dana Florian, Nova Band și Raul Nica, urmând ca sâmbătă 17 iulie pe scenă să evolueze Nightlosers, Maria Răducanu, Marius Bațu, Raul Cârstea, Daniel Julean & Nicoleta Brola și Oliver Goilean.

Clujenii de la Nightlosers oferă în recitalurile lor un amestec de rock, csardaş, blues şi prune ardeleneşti și are în componenţă și doi bănăţeni (tobarul Claudiu Purcarin „Naşu” născut în Cranasebeș şi solistul Hanno Hoefer născut în Timișoara).


Trupa a devenit cunoscută datorită pieselor „Beţivan Ratat” sau „Dragostea-i ca şi o râie“ și a editat o serie de albume de succes printre care se numără „Plum Brandy Blues”, „Sitting on the top of the world”, „Rhythm & Bulz” și „Cinste lor”.

Evenimentul carea va avea loc la Port Arthur Arad este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad și va avea intrarea liberă, cu respectarea regulilor sanitare aflate în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.