Spectacol caritabil de balet pentru copiii bolnavi de cancer

Spectacol caritabil de balet pentru copiii bolnavi de cancer

0
DISTRIBUIȚI

Duminică, 6 iunie, de la ora 16, cursanții Şcolii de balet „The House of Ballet” vă invită la Gala de balet. Spectacolul va avea loc la Iulius Congres Hall din cadrul Iulius Mall Timişoara.

Evenimentul este dedicat Asociației Little People, care derulează programe în beneficiul copiilor și adolescenților bolnavi de cancer, având cea mai mare rază de acoperire a pacienților în România.

Prin suma donată participați la susținerea asociației care a dezvoltat un program complex de suport psihosocial, bazat pe diverse forme de terapii: terapie prin artă cu instrumente medicale, terapie prin joacă, terapie prin artă, dramaterapie etc.


oferind suport constant de la prima internare și până la integrarea lor reușită în societate odată cu finalizarea tratamentului.

Așadar, intrarea la spectacol se face pe baza unei donații, iar banii vor ajunge la Asociația Little People.  Spectacolul prezintă secvențe din celebre opere de balet clasic într-o interpretare aparte. Pe scenă vor evolua cursanții şcolii, copii cu vârste între 4 şi 14 ani.

„The House of Ballet” este o şcoală de balet condusă de către coregrafa Denisa Jirada, cea care coordonează şi predă bazele dansului clasic pentru cei 40 de copii pe care îi conduce spre performanțe în arta dansului clasic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.