Synth-pop de Timișoara: Kings Are Overrated a lansat o piesă nouă, care...

Synth-pop de Timișoara: Kings Are Overrated a lansat o piesă nouă, care anunță cel de-al doilea album al trupei

0
DISTRIBUIȚI

Kings Are Overrated a lansat o nouă piesă care anunță cel de-al doilea material discografic al trupei. Format în Timișoara la sfârșitul anului 2018, proiectul este un trio cu influențe synth pop și new wave, ai cărui membrii, cu backgrounduri muzicale diferite, combină sinteza instrumentelor cu părți vocale aranjate în structuri puțin atipice.

„The Ones With Memories” se numește cel mai recent single al trupei Kings Are Overrated, care anunță totodată și al doilea material discografic cu același nume.


Piesa beneficiază si de un videoclip, cele două conturând oarecum ideea unuei calatorii, a unui drum cu obstacole si distrageri de la scopul initial, dar fara de care nu ar exista aceeasi satisfactii.

Albumul de debut al timișorenilor, „People We Keep Calling Ghosts“ conține 9 piese, iar concertul de lansare a acestui disc a avut loc în luna septembrie a anului trecut la Faber Community. Cu o zi înainte de lansarea oficială Kings Are Overrated a susținut un concert inclus în cadrul Flight Festival 2020, eveniment desfășurat la Aeroportul Cioca. Proiectul Kings are Overrated este alcătuit din Cristian Paroș, Vlad Rădoi, și Alfred Paroș. Cristian Paroș și Alfred Paroș sunt cunoscuți și grație activității lor în formația timișoreană The Case.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.